Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TS LOCKS DISTRIBUTION: Proiect de realizare a unei hale de depozitare
TS LOCKS DISTRIBUTION: Proiect de realizare a unei hale de depozitare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 22 Iun 2012 08:25
In oferta companiei TS Locks Distribution, ponderea comercializarii de feronerie se situeaza la aproximativ 75% din vanzarile totale, iar diferenta este reprezentata de promovarea de accesorii. In portofoliul firmei se regasesc in principal sisteme de inchidere Kale pentru ansambluri din PVC/aluminiu, elemente de acces pentru hoteluri, feronerie marcile Jazz si Hoppe, categorie care include cilindri, manere tip rozeta, cremoane etc.
 
Adrian Demusca, director general al TS Locks Distribution: "Anul acesta am remarcat ca beneficiarii s-au orientat cu precadere catre achizitia de sortimente cu un raport optim calitate-pret, combinandu-le, insa, in acelasi timp, insistand pe cel de-al doilea factor. Cele mai importante vanzari le-am inregistrat in zona Moldovei, iar categoria de produse comercializate preponderent a fost reprezentata de incuietorile pentru usi. De asemenea, din cate am remarcat, pe piata predomina numarul de proiecte private, chiar daca acesta este momentan in scadere. Dificultatea majora pe care o intampina segmentul specializat de activitate este reprezentata de lipsa de lichiditati, generata de influenta negativa a recesiunii. In aceste conditii dificile de piata, in 2011 am reusit sa ne stabilizam veniturile la nivelul de 8,5 milioane de lei consemnat in 2010, iar pentru acest an, pe fondul evolutiei optime a incasarilor din primele luni, estimam o majorare a acestora. Totodata, avem in vedere alocarea unor fonduri in valoare de 0,1 milioane de euro pentru constructia unei hale in Capitala. O alta realizare pe care am inregistrat-o anul acesta consta in aceea ca activitatile de distributie se efectueaza exclusiv in mod direct, prin intermediul dezvoltarii recente a sase puncte de lucru, ceea ce a dus la incetarea livrarilor care se efectuau prin intermediul dealerilor".
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left