Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALFA CLUJ: Cerere in crestere pe segmentul usilor industriale
ALFA CLUJ: Cerere in crestere pe segmentul usilor industriale
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Aug 2015 18:00
In cadrul diviziei de usi a companiei Alfa Doors, in cadrul careia se comercializeaza usi industriale si sisteme de andocare, anul acesta au fost inregistrate preponderent comenzi pentru personalizarea spatiilor de productie, a depozitelor de materiale si a centrelor logistice, care au provenit din Bucuresti si  din zona de vest a tarii. Segmentul usilor reprezinta aproximativ 75% din vanzarile firmei si este structurat in comercializarea de usi sectionale (cu o contributie de 20% din aceasta categorie), modele metalice si sortimente antifoc (45%) si cu actionare rapida (10%). Diferenta in vanzarile totale este acoperita de activitatea celorlalte divizii ale firmei, respectiv Alfa Logistik (coordoneaza activitatea de comercializare a sistemelor de depozitare si a celor logistice) si Gutman (echipamente de ridicare si sisteme de legare).
 
Ovidiu Chis, consilier managerial al companiei Alfa Cluj: "Pe segmentul usilor sectionale, anul acesta am inregistrat o cerere mai mica pentru modelele rezidentiale, astfel ca aproximativ 99% dintre sortimentele pe care le comercializam sunt de tip industrial. Momentan, concurenta este din ce in ce mai mare in acest domeniu, desi cererea se mentine constanta, insa exista semnale pe piata care indica o redresare a acestei situatii. De asemenea, pe segmentul usilor metalice si antifoc pentru aplicatii industriale, intentionam sa lansam in 2015 o gama de modele din lemn pentru sectorul hotelier. Totodata, pentru actualul exercitiu financiar ne-am propus sa mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri, nivelul acesteia situandu-se la 14,8 milioane de lei in 2013 si la 19,1 milioane de lei in 2014".  
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left