Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANTARIA vrea sa dezvolte activitatea de productie a tamplariei din aluminiu
ANTARIA vrea sa dezvolte activitatea de productie a tamplariei din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Apr 2019 06:00
Pe segmentul principal de activitate, respectiv cel al executiei tamplariei din aluminiu si al peretilor cortina, compania Antaria (din judetul Brasov) inregistreaza o cerere constanta. „In ultimul timp, am livrat produse din aceste doua categorii pe intreg teritoriul tarii, iar cele mai numeroase proiecte pe care le-am accesat au fost reprezentate de obiective industriale si fabrici, cladiri de birouri si retele de supermarket-uri. Dintre acestea, am putea mentiona continuarea colaborarii cu retailer-ul Kaufland. Avand in vedere evolutia optima a cererii pentru ansamblurile din aluminiu, unul dintre proiectele de dezvoltare pe care avem in vedere sa le derulam pe termen scurt este reprezentat de modernizarea liniei de productie si a utilajelor destinate prelucrarii profilelor din aluminiu. In prezent, realizarea tamplariei din aluminiu are o contributie de aproximativ 40% la cifra totala de afaceri, iar cea a peretilor cortina, de 20% din total. Diferenta revine executiei ansamblurilor din PVC (cu 25%) si a celor rezistente la foc, precum si distributiei de usi. Pentru 2019, vizam cel putin o mentinere a cifrei de afaceri la valoarea de 6,2 milioane de lei, inregistrata in 2018 si 2017. In ceea ce priveste evolutia pietei de profil, analizand semnalele pe care le-am primit de la colaboratorii nostri, estimam ca aceasta se va mentine cel putin la valoarea din 2018, insa este foarte greu de estimat cum va evolua segmentul caruia ne adresam pana in 2020”, a precizat Radu Olteanu, directorul general al firmei.
Firma produce tamplarie termoizolanta din aluminiu cu profile Schüco si geam termoizolant procurat de la societatea Olin, avand sediul tot in Brasov. Activitatile de distributie se realizeaza atat pe plan national (direct si prin intermediul colaborarii cu patru dealeri specializati), cat si la export, ocazional. Informatii suplimentare, la www.antaria.ro 
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left