Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BENATI a incheiat anul 2019 cu participarea la doua expozitii internationale
BENATI a incheiat anul 2019 cu participarea la doua expozitii internationale
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 27 Ian 2020 06:00
Compania Benati, din judetul Harghita, a incheiat anul 2019 cu participarea la doua expozitii internationale de profil, dupa ce, anterior, a luat parte si la expozitia Construma Building Trade 2019, care s-a desfasurat in Budapesta (Ungaria). „Am incheiat seria expozitiilor la care am fost prezenti anul trecut cu targul de profil desfasurat in luna septembrie in cadrul Eventhotel Pyramide Congress Center, din Viena (Austria). Cu acel prilej, am prezentat cele mai bune ferestre si usi din portofoliul nostru, precum si numeroase noutati pentru piata austriaca si am fost foarte incantati sa cunoastem numerosi vizitatori interesati de ferestrele si usile noastre. De asemenea, in luna noiembrie, am participat la expozitia Haus Bau Ambiente, din localitatea Erfurt (Germania) ”, a precizat Adriana Rus, directorul comercial al firmei.
Tot in 2019, compania Benati a finalizat implementarea unui proiect in valoare de peste 8,5 milioane de lei care a prespus achizitia de echipamente noi destinate productiei de usi si ferestre din lemn si care a fost cofinantat de Uniunea Europeana, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala - Programul Operational Regional (Regio-POR) 2014 - 2020. Informatii suplimentare, la www.benati.ro 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left