Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KOMMERLING ReFrame - De la idee la realitate in noua economia circulara
KOMMERLING ReFrame - De la idee la realitate in noua economia circulara
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Aug 2022 06:22
Sistemul Kömmerling ReFrame este realizat din PVC-U complet reciclat, finisat cu o suprafata colorata proCoverTec. Aceasta asigura rezistenta exceptionala la radiatiile ultraviolete si reflexie a undelor infrarosii. Ferestrele reciclate sunt prelucrate in granule PVC si extrudate in profile noi. Caracteristicile de performanta, cum ar fi termoizolarea, se situeaza la niveluri optime. Kömmerling ReFrame prezinta o eficienta energetica ridicata, garanteaza conservarea completa a resurselor naturale si asigura reciclarea sistematica a materiilor prime. Tehnologia de finisaj proCoverTec ofera ferestrelor si usilor din profile ReFrame proprietati imbunatatite in ceea ce priveste culoarea si stabilitatea dimensionala. 
 
AluNext, solutie hibrida din PVC-aluminiu, realizata in proportie covarsitoare din materie prima reciclata
Profilele hibride PVC-aluminiu AluNext se caracterizeaza in principal prin faptul ca masa din PVC a reperelor este formata, in proportie de peste 80%, din plastic reciclat, iar carcasa de acoperire din aluminiu este, de asemenea, aproape complet (90%) realizata din aluminiu reciclat. Ambele materiale (PVC si aluminiu) pot fi prelucrate intr-o singura operatiune, prin intermediul unor utilaje speciale de sudare. Sistemul este livrat direct din fabrica in varianta placata cu aluminiu. Faza-pilot de testare se va realiza in Germania si se va finaliza in toamna lui 2022, urmand ca din anul urmator seria sa fie introdusa pe piata, initial in Italia si Spania. 
 
 
proStratoTec, un sistem inovator ranforsat cu fibra de sticla pentru cresterea stabilitatii dimensionale
Profilele armate cu fibra de sticla proStratoTec se caracterizeaza printr-un grad deosebit de ridicat de stabilitate dimensionala si o mare rigiditate. Din acest motiv, se poate renunta la armaturile din otel pentru majoritatea elementelor ferestrelor, inclusiv in cazul elementelor colorate. Folosind un proces inovator de tri-extrudare, materialul din PVC virgin, remacinat si plasticul armat cu fibra de sticla Ultradur sunt introduse in acelasi timp in profil. Nivelul de termoizolare a ferestrelor realizate cu acest sistem creste substantial, iar greutatea cercevelei este semnificativ redusa. Procesarea este posibila pe orice linie de productie, fara nicio conversie speciala.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left