Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Septembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ALUKÖNIGSTAHL livreaza sisteme Schüco pentru noi proiecte rezidentiale
ALUKÖNIGSTAHL livreaza sisteme Schüco pentru noi proiecte rezidentiale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Iun 2019 14:41
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, furnizeaza sisteme Schüco de ferestre, usi si pereti cortina de ultima generatie pentru cele mai noi proiecte rezidentiale de lux ale Capitalei, printre care amintim: Aviatiei Tower, Cap Nord, Cortina Academy, Imobilul J.L.Calderon, Luxuria Domenii Residence,102 The Address.
Sistemele Schüco au contribuit la realizarea unor arhitecturi contemporane, eficiente energetic, dar si confortabile pentru viitorii ocupanti. Avand la dispozitie o gama completa si performanta de produse care acopera toate elementele anvelopelor cladirilor – de la ferestre si usi ( sistemele Schüco AWS/ADS) la perete cortina si luminatoare ( sistemele Schüco FWS 50) care se pot combina si permit realizarea unei multitudini de solutii de design arhitectural, arhitectii au ales solutiile nostre pentru rezultatele estetice si performantele tehnice garantate.
”Ne bucuram sa livram solutiile noastre ansamblurilor de cladiri care redefinesc standardele in materie de calitate si confort pe piata rezidentiala din Romania. Produsele noastre caracterizate prin valori de izolare termica, fonica si antiefractie exceptionale, dar si cu un design inovator, se adapteaza cel mai bine stilului de viata urban de astazi. Aceste proiecte sunt un exemplu de urmat in ceea ce priveste eficienta energetica si sustenabilitatea constructiilor si ne dorim sa asistam la tot mai multe proiecte similare care sa fie in avantajul tuturor beneficiarilor prin cresterea tuturor standardelor privind calitatea vietii”, afirma Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.
In Nordul Bucurestiului, pentru proiectele rezidentiale Aviatiei Tower si 102 The Address au fost alese, pentru confortul termic si fonic al viitorilor beneficiari, ferestre si usi din aluminiu realizate din sisteme performante Schüco AWS 65, respectiv Schüco ADS 65. Pentru zonele comerciale de la parter, peretele cortina Schüco FWS 50 a raspuns cerintelor proiectantilor si investitorilor privind siguranta si designul acestor zone ale cladirilor.
Sistemul Schüco AWS 65, cu o adancime a profilului de 65 mm, permite numeroase variante de design pentru ferestre. Sistemul are si caracteristici bune de izolare termica, profilele sunt rezistente si permit realizarea unor ferestre de dimensiuni mari, care sa permita multa lumina naturala in interior. Acest tip de ferestre sunt compatibile cu gama de usi Schüco ADS 65, avand aceeasi adancime a profilului.
Pentru un plus de eficienta energetica a constructiei, se poate alege pentru realizarea tamplariei sistemul de profile din aluminiu pentru ferestre Schüco AWS 70.HI, asa cum s-a facut la ansamblurile de lux Cap Nord, Cortina Academy, Imobilul J.L.Calderon sau Luxuria Domenii Residence. Modern si performant, acesta are un grad ridicat de izolare termica, atingand o valoare Uf de 1,6 W/(m²K) si are un aspect elegant, cu latimi vizibile de doar 117 mm.
Schüco AWS 70.HI este compatibil cu sistemul pentru usi Schüco ADS 70.HI, extrem de sta-bil, o constructie cu statica buna care permite realizarea unor usi de mari dimensiuni, de pana la 3.000 mm inaltime.
Pentru realizarea unor deschideri mari spre terase sau balcoane, solutia aleasa pentru proiectele Cap Nord si a Imobilului J.L. Calderon, Alukönigstahl a oferit sistemul pentru usi liftant-glisante ASS 70.HI. Aceste constructii vor asigura izolare termica si fonica excelente si sunt perfect etanse la ploaie. Usile glisante realizate cu Schüco ASS 70.HI se actioneaza usor chiar si in cazul unor suprafete vitrate mari.
Din punct de vedere estetic, toate solutiile oferite de Alukönigstahl pentru tamplaria din aluminiu permit finisarea profilelor intr-o mare diversitate de culori, inclusiv in culori diferite la exterior fata de interior.
 
ghid_montaj
rehau
TELECOAUTOMATION
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE