Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PM TECHNIC se extinde cu noi sucursale in Polonia, Germania si Spania
PM TECHNIC se extinde cu noi sucursale in Polonia, Germania si Spania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 25 Oct 2018 16:24
Vesti bune de la Pm Technic in toamna aceasta! Ne extindem activitatea in inca 3 tari din Europa! Cu un portofoliu vast de produse si multa energie, cautam sa ne dezvoltam piata de profil din inca 3 puncte strategice din Europa: Polonia, Germania si Spania.
De ce am ales aceste locatii?
Motivul principal pentru care am ales sa ne deschidem sedii noi sucursale in Polonia, Germania si Spania este faptul ca aceste piete prezinta potential pentru domeniul nostru de activitate, existand cerere ridicata pentru produsele din portofoliul Pm Technic. Totodata, cele trei tari fac parte din strategia de dezvoltare complexa in baza careia dorim sa consolidam prezenta brandului Pm Technic la nivel international.
Cum ne pregatim sa intampinam noua clientela?
Anvergura acestui proiect ne pune in fata unor noi provocari, decizia asupra deschiderii noilor birouri fiind luata cu scopul de a accelera dezvoltarea relatiei cu clientii si distribuitorii nostri din aceste piete strategice. 
Centrul de interes al Pm Technic au fost intotdeauna clientii, focusul nostru mentinandu-se si in cadrul acestei initiative de extindere. Astfel, pregatim pentru viitorii nostri parteneri din Polonia, Germania si Spania o serie de facilitati in baza carora urmeaza sa construim business-uri de succes. Baza parteneriatelor noastre o construim atat in jurul valorilor Pm Technic, dar si in jurul aspectelor operationale precum:
  • gama vasta de produse;
  • oferte premium;
  • consultanta de specialitate;
  • continuitate;
  • proximitate.
Cine suntem?
Pm Technic se afla printre cei mai mari producatori si distribuitori de accessorii pentru tamplarie PVC si lemn la nivel european. Avem peste 20 de ani de experienta in domeniu si peste 2000 de produse in portofoliu, doua decenii in care ne-am diferentiat mereu prin calitate si profesionalism. Echipa noastra este formata din mai bine de 150 de angajati si activam in 11 tari. Sediile noastre deja existente se afla in Romania, Ungaria, Serbia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Italia si Grecia, cu mai bine de 5000 de clienti la activ. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com    
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left