Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - HOPPE: Functionalitate, siguranta si design - trei repere ale calitatii
HOPPE: Functionalitate, siguranta si design - trei repere ale calitatii
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Iul 2015 11:00
Prin calitatea si performanta produselor din portofoliul sau, numele Hoppe a devenit un sinonim al manerelor in industria tamplariei termoizolante. Fara teama de a exagera, se poate afirma ca grupul german omonim a ajuns in pozitia de a impune standardele de performanta pe aceasta nisa, gratie implementarii unei strategii alerte de dezvoltare a solutiilor inovatoare, ce vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor atat in planul functionalitatii si sigurantei, cat si in cel a al designului. Practic, atunci cand este vorba despre domeniul respectiv, Hoppe reprezinta cel mai potrivit reper pentru a masura caracteristicile produselor respective. Pentru acest motiv - si nu numai - compania cu sediul central in localitatea Mustair - Elvetia a primit, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor organizate in cadrul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina EURO-Fereastra, un trofeu, la sectiunea "Inovatie si Tehnologie".
 
Orientare explicita spre respectarea principiilor sustenabilitatii
In ultimele sase decenii, compania s-a dezvoltat de la nivelul unei mici intreprinderi pana la dimensiunile impresionante din prezent, cand grupul cuprinde opt centre de productie in Europa si SUA (amplasate in Stadtallendorf, Bromskirchen si Crottendorf - Germania, Schluderns, St. Martin si Laas - Italia, Fort Atkinson - SUA si Chomutov - Cehia) si realizeaza o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de euro. Gama de produse este extinsa si include manere executate din aluminiu, otel inoxidabil, PVC si alama, destinate echiparii ansamblurilor de ferestre/usi realizate din PVC, lemn stratificat si sisteme compozite din lemn-aluminiu. Atentia managementului Hoppe este orientata continuu spre sustenabilitate si protectia mediului, de-a lungul timpului fiind aplicate masuri directe in acest sens, cum ar fi, de pilda valorificarea deseurilor ca materii prime secundare utilizate in procesul de fabricatie, folosirea unor solutii reciclabile pentru ambalare, integrarea in fluxul de productie a unor tehnologii nepoluante etc.
 
Sistemele premium sunt tot mai apreciate de beneficiari
Activand sub sloganul "Handle of excellence", Hoppe este, in prezent, lider european pe segmentul sau de activitate si reuseste sa se impuna pe piata de profil mai ales prin profesionalismul specialistilor sai, ce permite asigurarea unui ritm alert de inovare. Prin respectarea unor principii precum incredere, responsabilitate, credibilitate, onestitate, loialitate, integritate si decenta, s-a reusit obtinerea sinergiilor necesare pentru consolidarea pozitiei actuale si a renumelui marcii. In Romania, produsele Hoppe sunt livrate din 1995, prin intermediul unor furnizori internationali, cum ar fi Gealan, Profine, Roto, Schachermayer, VBH, Winkhaus, precum si a unor distribuitori locali (Bitt-Bau, SEA, TS-Locks Distribution, Triton etc.). Conform analizelor curente, actualmente, oportunitatile de dezvoltare pe segmentul respectiv de activitate sunt destul de mari, avandu-se in vedere specificul cererii din zonele care au depasit deja recesiunea, unde beneficiarii pun accent puternic pe calitate si performanta. Aceasta asertiune este valabila inclusiv in Romania, unde piata imobilelor dotate cu solutii premium s-a situat permanent pe un trend ascendent, care s-a mentinut inclusiv in perioada recesiunii. Pentru a sustine aceasta tendinta, accentul este pus pe incurajarea noilor tehnologii de executie, concomitent cu promovarea intensiva a inovatiilor. Oferta Hoppe este permanent completata cu solutii moderne, ce beneficiaza de tehnica patentata de prindere rapida, ce asigura avantaje nete atat in ceea ce priveste instalarea, cat si exploatarea.
 
Noile tehnologii corespund exigentelor actuale de securitate
Dintre solutiile ce confirma orientarea strategica a Hoppe catre inovatie se remarca tehnologia SecuSan, conceputa pentru a rezolva o serie de probleme legate de igiena, prin inhibarea dezvoltarii bacteriilor si microorganismelor ce pot fi transmise prin intermediul manerelor. Practic, finisajul acestora este realizat pe baza unor ioni de argint depusi pe un suport de sticla ceramica - material ce actioneaza in sensul distrugerii membranei celulare a germenilor periculosi. De asemenea, prin imbinarea avantajelor date de sistemele Secu100 si Sekustik se obtine o solutie caracterizata prin respectarea unor inalte standarde de securitate mecanica, precum si prin imbunatatirea proprietatilor de siguranta atunci cand fereastra nu este asigurata. Astfel, se garanteaza rezistenta la sarcini de 100 Nm aplicate in plan longitudinal sau transversal. La acestea se adauga avantajele date de Sekustik - sistem ce impiedica deschiderea ferestrei dinspre exterior. Beneficiile majore sunt generate, in principal, de indeplinirea completa a cerintelor stipulate in standardele de rezistenta antiefractie, incadrarea in clasele de rezistenta RC 1-6 (in functie de performantele sistemelor de feronerie utilizate), disponibilitatea intr-o gama diversa de forme si finisaje. Desigur, procesele de inovare nu se opresc aici, fiind de asteptat ca in perioada urmatoare, furnizorul german sa lanseze noi solutii cu ocazia targurilor internationale consacrate, prin care sa-si consolideze imaginea de lider mondial in acest domeniu de activitate.
 
 
 
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE