Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - KLAES: Furnizor de aplicatii software complexe si complete
KLAES: Furnizor de aplicatii software complexe si complete
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Iun 2015 09:59
Compania ce detine una dintre cele mai solide marci existente in industria mondiala de ferestre s-a impus de-a lungul deceniilor de activitate prin promovarea unor solutii software flexibile si integrate, de o mare complexitate, apte sa asigure o gestiune optima a operatiunilor specifice. Horst Klaes este un lider autoritar in domeniul furnizarii de programe si aplicatii speciale, iar brandul dezvoltat pe baza acestei experiente reuseste sa domine piata internationala de profil. Acordarea Trofeului EURO-Fereastra 2015, editia a sapte, la sectiunea „Reliable Brands”, in cadrul galei Conferintei pentru Sisteme de Tamplarie Termoizolanta si Fatade Cortina, este o consecinta a modului in care firma germana s-a impus inclusiv pe piata din Romania, unde, in prezent, livreaza licente celor mai importanti competitori din domeniu si isi completeaza permanent oferta cu solutii personalizate, adaptate celor mai exigente solicitari ale partenerilor.
 
Un brand de incredere pentru partenerii din domeniul tamplariei termoizolante
Avantajul competitiv major pe care Horst Klaes GmbH & Co. KG l-a castigat este o consecinta a dezvoltarii unor aplicatii inovatoare pentru domeniul tamplariei termoizolante, precum si a asigurarii unor servicii de inalta calitate, la care se adauga un suport complet pentru utilizatori. In cei peste 30 de ani de activitate, bazandu-se pe strategia respectiva, societatea germana a stabilit parteneriate pe termen lung cu majoritatea firmelor importante de pe segmentul fabricatiei de ferestre din Europa - si nu numai. Una dintre cele mai importante componente pe care s-a fundamentat dezvoltarea societatii a fost reprezentat de continuitatea proceselor de imbunatatire a caracteristicilor versiunilor promovate, care au devenit, pe buna dreptate, modele standard utilizate inclusiv de principalii competitori. Cum este firesc, in cadrul companiei, cel mai dinamic departament este reprezentat de sectia de tehnologie a informatiei (IT), la nivelul careia sunt transpuse in practica solicitarile venite din partea utilizatorilor, precum si ideile inovatoare ale echipei Klaes - toate acestea avand o contributie esentiala la consolidarea imaginii de brand de incredere.
 
Diversificare a ofertei si adaptare la noile tendinte ale pietei
Elementele avute permanent in vedere si care pot fi rezumate prin gestiunea fluxurilor de fabricatie, managementul celor informationale, organizarea si controlul productiei etc. sunt precis abordate, solutiile propuse caracterizandu-se printr-un grad ridicat de adaptabilitate. Indiferent daca este vorba despre clienti, controlul procesului de vanzare, relatia cu distribuitorii/firmele de instalare sau despre eficienta proceselor de productie, problemele sunt corect solutionate cu ajutorul unor module software foarte flexibile, care, de regula, depasesc cerintele normale de administrare a unei companii specializate in fabricatia de ferestre. Ergonomia sporita si flexibilitatea deosebita constituie, de fapt, premisele unei dezvoltari eficiente, ce are ca efect imbunatatirea profitabilitatii companiei. Garantarea termenelor de livrare, organizarea optima a comenzilor si a stocurilor, controlul efectiv al proceselor de productie sunt doar cateva dintre facilitatile oferite prin utilizarea celor mai performante solutii promovate de Klaes. In prezent, avand in vedere orientarea principalilor producatori locali catre pietele externe, firma germana ofera acestora aplicatii disponibile in mai multe limbi, adaptate la specificul cererii din Europa de Vest. Dintre avantajele asigurate pe acest segment se remarca: ofertarea prin tipuri predefinite de tamplarie combinate cu scheme conforme cerintelor partenerului, atentionarea utilizatorului in legatura cu eventualele neconformitati, facilitati de tip «multi-user» ce ruleaza pe sisteme de tip server locale sau in «cloud» etc.
 
***
In urma cu trei decenii, expertul in informatica Horst Klaes a luat decizia infiintarii unei companii al carei obiect de activitate a fost reprezentat de dezvoltarea solutiilor software pentru gestiunea productiei de ferestre. Amplasata initial in localitatea bavareza Rosenheim, societatea a devenit, destul de rapid, principalul furnizor international al pietei de profil. Reprezentanta din Romania a fost fondata la Bucuresti, in anul 2006. In prezent, Klaes are sediul central in Bad Neuenahr-Ahrweiler, punand la dispozitia celor peste 6.800 de utilizatori din 50 de state de pe intregul mapamond o baza solida de programe, disponibile in peste 25 de limbi. Cei 200 de angajati ai companiei participa, in mod activ, la dezvoltarea unor programe avansate, cum ar fi, de exemplu, aplicatii ce asigura comanda numerica directa pentru toate utilajele din cadrul unei unitati de productie din gama Klaes Cam, solutii pentru salvarea si stocarea in conditii de siguranta a datelor Klaes Online Backup, facilitati Klaes Cloud etc. Imaginea de marca de prestigiu este sustinuita inclusiv de promovarea profesionala a produselor proprii, compania implementand concepte moderne de marketing, ce permit informarea corecta a partenerilor in legatura cu avantajele majore ce decurg din folosirea unor module informatice de mare performanta.
 
SISECAM
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE