Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ART LAND: Usoara majorare a incasarilor din primul semestru
ART LAND: Usoara majorare a incasarilor din primul semestru
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Aug 2013 18:46
Principalul obiectiv vizat in ultimul timp in cadrul companiei Art Land, din judetul Ilfov, a constat in dezvoltarea operatiunilor de export a tamplariei din PVC, motiv pentru care s-a luat decizia de participare la numeroase expozitii din strainatate, in special din Italia. De asemenea, se are in vedere permanent sporirea gradului de calitate a produselor si serviciilor oferite, in vederea asigurarii unor preturi competitive atat pentru ansamblurile din PVC, cat si pentru usile de interior si de siguranta.

Giovanni Baldantoni, director general al Art Land: „Principala dificultate pe care o intampinam in derularea activitatii este reprezentata de lipsa cererii pe segmentul autohton de constructii. Pentru a contracara aceasta problema, am fost nevoiti sa adoptam masuri de reorganizare a afacerii, care au presupus inclusiv disponibilizarea unei parti a personalului. Segmentul specific de activitate s-a inscris pe un trend descedent anul trecut si este marcat in continuare de instabilitate. Totusi, o usoara tendinta ascendenta a putut fi constatata in primul semestru din 2013, comparativ cu perioada similara din 2012. In aceste conditii, in primele sase luni a.c. am inregistrat o majorare a incasarilor si ne-am propus sa depunem toate eforturile necesare in vedere mentinerii acestui avantaj. Pe plan intern, livram preponderent usi de interior si de siguranta, pentru care importam componentele neprelucrate (foile, tocurile si pervazurile) si le asamblam in unitatea proprie, unde detinem o capacitate de 300 unitati/luna”.
 
ghid_montaj
rehau
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE