Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BBB Invest are in plan noi parteneriate si imbunatatirea distributiei produselor
BBB Invest are in plan noi parteneriate si imbunatatirea distributiei produselor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 06 Oct 2022 06:10
Compania BBB Invest, avand o activitate de succes de mai multi ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, si-a indreptat strategia de dezvoltare din acest an in primul rand catre stabilirea de parteneriate cu societatile de arhitectura, constructii si antrepriza. Administratorul si directorul general al firmei, Bogdan Virtopeanu, precizeaza faptul ca acest an a debutat, din punct de vedere investitional, cu inaugurarea unui nou showroom cu o suprafata de 250 mp, spatiu dedicat exclusiv promovarii sistemelor de pergole retractabile si inchiderilor.
- Cum este structurata oferta proprie de produse si servicii?
- Activitatea noastra consta in comercializarea si instalarea de sisteme exterioare de protectie solara (cu o pondere de 60% la realizarea cifrei totale de afaceri), diferenta revenind plaselor de protectie impotriva insectelor (35%) si grilajelor metalice si inchiderilor de terasa. Pe segmentul tehnicii de umbrire, punem la dispozitia partenerilor pergole retractabile si jaluzele exterioare, noutatile acestui an fiind reprezentate de sisteme inovatoare de pergole retractabile, precum si de optiuni multiple de inchidere a acestora, care au fost primite cu interes deosebit de catre clienti. Gama de pergole retractabile include peste 12 modele de inalta calitate si este completata de o serie de pergole bioclimatice, precum si de asigurarea de servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat.
- Care ar fi cauzele care genereaza cresterea cererii pentru pergolele retractabile?
- Pergolele retractabile reprezinta o metoda de ventilare naturala foarte eficienta, usor de montat si de operat ce asigura protectie ridicata impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile si ofera flexibilitate din punct de vedere al umbririi naturale si al iluminatului. Totodata, pergolele se pot utiliza indiferent de anotimp si de vreme si cresc valoarea proprietatii pe piata imobiliara. Pergolele se adreseaza mai ales celor ce cauta confort si sunt o solutie tot mai des intalnita in prezent, fiind, de fapt, o extensie multifunctionala si operabila pentru cladiri cu functiuni complexe precum cafenele, restaurante, sali de evenimente, hoteluri sau locuinte individuale. Toate proiectele pe care le-am realizat pana in prezent au fost finalizate cu succes, iar clientii au fost multumiti.
- Care sunt modalitatile prin care asigurati distributia produselor?
- Asiguram distributia produselor atat in mod direct, cat si prin intermediul unei retele de dealeri. In prezent, avem in derulare parteneriate cu 150 de colaboratori activi. Acest canal de distributie se dezvolta constant, extinzandu-se in fiecare an cu 20%-30%.
- Ce estimari aveti din punct de vedere financiar, pentru anul in curs?
- Dupa ce am incheiat anul 2021 cu o dublare a cifrei de afaceri, consideram ca mentinerea acestui nivel de crestere poate fi dificila in actualul context geopolitic, marcat de pandemie si conflict armat la granitele tarii. De aceea, pentru 2022, ne propunem o stabilizare a veniturilor.
 
 
    
 
2021-video-fer
rehau
SISECAM
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza