Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BENATI: Investitie de 500.000 de euro, in fabrica din Cristuru Secuiesc
BENATI: Investitie de 500.000 de euro, in fabrica din Cristuru Secuiesc
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 26 Aug 2021 06:10
„Obiectivele companiei Benati pentru 2021 sunt ambitioase”, dupa cum precizeaza Adriana Rus, directorul general al Showroom-ului de Usi & Ferestre Benati, din Bucuresti. Astfel, firma va continua si anul acesta seria investitiilor pe care le realizeaza permanent in oameni si tehnologii, printr-o investitie din fonduri proprii in valoare de 500.000 de euro. Mai exact, este vorba despre dezvoltarea unei noi linii de vopsitorie in cadrul fabricii din localitatea Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), care va contribui la cresterea capacitatii de productie si va aduce valoare adaugata produselor si serviciilor firmei.
- Ce schimbari a adus in activitatea firmei aparitia pandemiei?
- Asa cum era de asteptat, pandemia care s-a raspandit la nivel mondial a venit cu provocari si efecte de neanticipat pentru sectorul de constructii, pe care consider ca l-a afectat puternic. De la declararea starii de urgenta si pana in prezent, cand starea de alerta s-a prelungit, au crescut preturile la materiale si utilitati si s-au suspendat lucrarile la unele proiecte imobiliare (in principal, la cele de birouri). Cu toate acestea, Benati si-a continuat in mod neintrerupt activitatea si s-a adaptat situatiei, incercand sa transforme actuala criza sanitara intr-o oportunitate. Astfel, am intensificat actiunile de comunicare online, am introdus noi furnizori in portofoliu si am fost permanent atenti la solicitarile clientilor nostri.
- Cum au decurs relatiile de afaceri cu partenerii in aceasta perioada?
- Plecam de la premisa ca fiecare client este unic si tocmai de aceea am ales intotdeauna sa facem lucrurile diferit. Nu livram doar produse, ci furnizam experiente, expertiza, armonie si timp, sub forma de consultanta gratuita. In showroom-ul Benati beneficiarii primesc toate informatiile necesare, pot vedea, atinge, simti, testa gama de produse, pot primi raspuns la toate intrebarile lor si pot proiecta, impreuna cu specialistii nostri, diverse solutii si scenarii, inclusiv antecalculatii de pret. Aici activeaza o echipa speciala de experti, a caror misiune este aceea de a consilia fiecare client in parte si de a-i oferi solutii complete pentru casa. Reprezentantii de vanzari, care lucreaza in showroom, nu doar preiau comenzile, ci prezinta in amanunt beneficiarilor detaliile tehnice ale fiecarui produs in parte, oferindu-le posibilitatea sa aleaga direct in showroom atat modelele, vitrajele, cat si finisajele, cum ar fi culorile sau nuantele. Toate vanzarile nationale, atat catre persoane fizice, cat si juridice, se fac prin intermediul showroom-ului Benati, din Bucuresti. Clientii nostri sunt insa preponderent externi, avand in vedere ca exportul contribuie cu aproximativ 82% la vanzarile totale ale firmei.
- Care este structura portofoliului propriu de produse?
- Portofoliul propriu include ferestre si usi de exterior si de interior din lemn stratificat, pe care le realizam in fabrica proprie. De asemenea, distribuim usi de intrare in apartament securizate RC3, trepte si contratrepte, obloane din lemn, tamplarie din PVC, parchet laminat si mobilier, realizate de companii specializate din Romania.
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE