Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DANPROD construieste o noua hala de productie dedicata usilor de interior
DANPROD construieste o noua hala de productie dedicata usilor de interior
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 28 Sep 2022 06:00
Compania Danprod, ce detine o capacitate de productie de 200 de usi/luna, construieste anul acesta o noua hala de productie cu o suprafata de 1.200 mp, in aceeasi incinta cu fabrica actuala din judetul Bacau, pentru a-si majora capacitatea de fabricatie a usilor de interior.
"Politica firmei noastre este de a investi permanent si am continuat in acelasi stil si anul acesta, prin proiecte care sa ne permita sa producem pentru perioada rece a anului energie si caldura din resurse proprii. Ne-am propus, de asemenea, sa ne mentinem cel putin cifra de afaceri la nivelul de 7,9 milioane de lei, inregistrat in 2021.
Fabricarea si comercializarea usilor de interior si exterior are, in prezent, o contributie de 20% la cifra totala de afaceri, diferenta revenind ferestrelor din lemn stratificat si lemn-aluminiu (70%) si parchetului. In procesul de executie a ansamblurilor termoizolante utilizam profile din esente de molid, pin, larice, frasin, stejar sau exotice (la cerere), sisteme de feronerie AGB, G-U, Roto sau Winkhaus si geam termoizolant fabricat de Moldoglass (Bacau), ADF Prod (Neamt) sau Barrier (Bacau).   
Realizam si ferestre din lemn-aluminiu, compatibile cu «casele pasive», segment de activitate pe care anul acesta am consemnat o crestere semnificativa. De altfel, in ultimii 3-4 ani numarul comenzilor inregistrate s-a dublat. In prezent, avem in lucru 10-15 case exclusiviste, insa nu detinem o capacitate mare, pentru ca nu avem cum sa lucram mai mult, mai ales ca aceasta activitate implica foarte multa munca manuala. Ne-am implicat tot mai mult, in ultima perioada, in realizarea de produse de acest tip si am reusit sa ne perfectionam, inclusiv in ceea ce priveste serviciile de montaj.
Produsele pe care le fabricam sunt distribuite la nivel national, dar si la export (in Germania, Belgia, Franta si Italia), unde comercializam aproximativ 30% din acestea", a declarat Dan Cucu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.wood-floor.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left