Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DANPROD realizeaza ferestre din lemn stratificat destinate pentru „case pasive”
DANPROD realizeaza ferestre din lemn stratificat destinate pentru „case pasive”
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 02 Aug 2021 06:00
Compania Danprod - Bacau detine o capacitate de productie de 500 de unitati/luna pentru realizarea de ansambluri termoizolante din lemn stratificat. „Activitatea firmei noastre consta, in prezent, in realizarea de ferestre din lemn stratificat (care au o pondere de 20% din incasarile totale), respectiv din lemn-aluminiu (40%), usi de interior si exterior (20%) si parchet. Ferestrele de la Danprod integreaza profile din esente de molid, pin, larice, frasin, stejar sau exotice (la cerere), sisteme de feronerie AGB sau G-U si geam termoizolant fabricat de Moldoglass (Bacau) sau ADF Prod (Neamt). Noutatea acestui an consta in faptul ca am inceput demersurile necesare pentru a fabrica o fereastra, marca proprie, din lemn-aluminiu, compatibila cu «casa pasiva», chiar daca in prezent detinem certificarile necesare «in cascada» de la furnizorii cu care colaboram. Tot pentru 2021 dorim sa continuam proiectul de realizare a unei noi sectii de productie cu o suprafata de 1.000 mp. Ne-am propus, de asemenea, sa ne mentinem ritmul de crestere a incasarilor, avand in vedere ca am incheiat anul 2020 cu o majorare a cifrei de afaceri de aproape 30%, pana la 7,8 milioane de lei. Insa, profitabilitatea efectiva s-a situat la un nivel asemanator cu 2019, pentru ca, pe fondul pandemiei, au aparut costuri operationale suplimentare. Activitatea firmei a continuat totusi fara intrerupere, de la debutul crizei sanitare si pana in prezent, reusind astfel sa lucram constant. In ultimul timp, am accesat in principal proiecte la care a fost necesara livrarea unor produse din gama premium, insa in portofoliul propriu se regasesc si ansambluri din categoria medie, destinate cu precadere lucrarilor publice. Acestea sunt distribuite pe plan national, dar si la export (in Germania, Belgia, Franta sau Italia), cota livrarilor efectuate peste hotare fiind de aproximativ 30% din total”, a precizat Dan Cucu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.danprod.ro 
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ALUPROF
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE