Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DORAFORT exporta aproximativ 80% din ansamblurile fabricate
DORAFORT exporta aproximativ 80% din ansamblurile fabricate
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Iul 2018 06:00
Principalul domeniu de activitate a companiei Dorafort, din Beius, este reprezentat de productia de ferestre din lemn stratificat, a caror comercializare are o contributie de aproximativ 70% la incasarile totale, alaturi de usi (20%) si scari realizate din acelasi material. De asemenea, in categoria ferestrelor sunt incluse si modelele din lemn stratificat placate cu aluminiu, pentru care comenzile sunt in crestere. „Pe pietele externe, livram aproximativ 80% din produsele pe care le realizam in Franta, Belgia, Austria si Marea Britanie, unde inregistram, in principal, comenzi pentru modele speciale. In Romania, ne comercializam produsele pe intreg teritoriul tarii si ne implicam inclusiv in proiecte de reabilitare a cladirilor istorice. Unul dintre cele mai reprezentative proiecte la care am colaborat in acest sens a fost reprezentat de sediul companiei Apele Romane din Timisoara, pentru care am realizat ansambluri termoizolante aproape identice cu originalul (in proportie de 95%). Realizam, in principal, modele personalizate si estimam ca evolutia comenzilor din acest an ne va permite sa obtinem o majorare de cel putin 20% a cifrei de afaceri. In vederea dezvoltarii activitatii, pentru anul in curs, ne-am propus sa dezvoltam un proiect cu fonduri europene care presupune achizitia de utilaje”, a declarat Vasile Babau, administratorul firmei.
Ferestrele realizate in fabrica Dorafort integreaza profile din esente de pin, larice sau molid, feronerie Maco sau AGB si geam termoizolant de la Optimedia sau Olin. Informatii suplimentare, la www.dorafort.ro 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left