Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DORAFORT GENERAL GROUP anunta o crestere usoara pentru cererea de usi
DORAFORT GENERAL GROUP anunta o crestere usoara pentru cererea de usi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 30 Sep 2019 07:00
Principalul obiectiv de dezvoltare vizat pentru anul 2019 in cadrul companiei Dorafort General Group este reprezentat de achizitia de noi utilaje de productie. Conducerea companiei are in vedere, de asemenea, mentinerea trendului ascendent al cifrei de afaceri, care a caracterizat activitatea specifica in 2018, cand au fost consemnate vanzari in valoare de doua milioane de lei. „La realizarea acestor rezultate, o contributie de 30% o are comercializarea usilor de interior/exterior, fabricate cu profile din esente de meranti, stejar, pin si molid (ce provin atat din Romania, cat si din Polonia) si feronerie Maco, diferenta fiind reprezentata de ferestre din lemn stratificat si alte produse din acest material. Usile sunt realizate, in principal, la comanda, iar cererea pentru acestea a inregistrat in cursul lui 2019 o usoara crestere. Principalele tipuri de proiecte pentru care livram usi sunt reprezentate de cele private (in principal, locuinte individuale), dar si de obiective cu destinatie publica”, a declarat Vasile Babau, administratorul firmei.
Aria de distributie a companiei Dorafort General Group s-a extins pe plan national, precum si la export, unde se livreaza aproximativ 70% din totalul produselor (in tari precum Franta, Belgia, Austria si Marea Britanie). Informatii suplimentare, la www.dorafort.ro 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left