Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DORAFORT General Group mizeaza anul acesta pe cresterea cifrei de afaceri
DORAFORT General Group mizeaza anul acesta pe cresterea cifrei de afaceri
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Oct 2022 06:15
Compania Dorafort General Group mizeaza si anul acesta pe o crestere a cifrei de afaceri, dupa ce a incheiat precedentul exercitiu financiar cu o majorare de 15% a veniturilor, atingand nivelul de 4,8 milioane de lei. "Aceasta crestere a fost usor mascata de majorarile costurilor la materiile prime si utilitati. Chiar si asa, ne-am propus si chiar am reusit si anul acesta sa ne continuam proiectele de dezvoltare, realizand reabilitari pe zona de productie si birouri.
Activitatea proprie consta in realizarea de usi de interior si exterior din lemn (cu o contributie de aproximativ 30% la realizarea cifrei de afaceri), ferestre din acelasi material (65%) si obloane. La fabricarea usilor se folosesc profile din esente de meranti, stejar, pin si molid (fabricate atat in Romania, cat si importate din Polonia), precum si feronerie Roto. Toate produsele din portofoliul propriu sunt livrate la nivel national, unde, in ultima perioada, ne-am implicat in principal in realizarea de proiecte rezidentiale individuale, obiective finantate din fonduri publice, precum si in reabilitari de cladiri istorice sau cladiri de interes public, precum restaurante sau hoteluri. Distributia pe plan national se face atat in mod direct, cat si prin intermediul dealerilor. Totodata, aproximativ 60% dintre produsele pe care le realizam - inclusiv usi - sunt livrate si la export, pe pietele din Franta, Belgia, Austria, Marea Britanie si Italia. Produsele noastre sunt unicat, fiind realizate, in principal, la comanda. Comparativ cu nivelul inregistrat anul trecut, cererea pe segmentul usilor s-a mentinut.
Ne-am inceput activitatea in anul 1997, cand am pus bazele primei linii de productie in localitatea Remetea, din judetul Bihor. De atunci si pana acum, am incercat permanent sa onoram increderea clientilor prin modelarea iscusita a lemnului, pentru a putea crea forme unice si care sa se incadreze perfect in spatiul dorit, fie ca este vorba despre o usa de interior/ exterior sau de o fereastra. Consideram ca ne recomanda numeroasele proiecte pe care le-am realizat pana in prezent, distinctiile obtinute, precum si faptul ca acordam o atentie deosebita promovarii de noi modele pe piata de profil, prin colaborarile pe care le avem cu designeri de prestigiu. Echipa cu care lucram are in prezent 30 de angajati si detinem o suprafata de teren de peste 11.000 mp, unde sunt operationale spatii de birouri, de depozitare si productie", a precizat Stela Babau, directorul executiv al firmei. Informatii suplimentare, la www.dorafort.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left