Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DRAGSIL: Intensificare comenzi pe segmentul de usi, consemnata anul acesta
DRAGSIL: Intensificare comenzi pe segmentul de usi, consemnata anul acesta
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Sep 2022 06:00
Dragsil, producator de usi din lemn stratificat masiv cu sediul in judetul Satu Mare, a inregistrat o crestere a comenzilor pentru usi in 2022, segment care genereaza 25% din cifra totala a afaceri a companiei. Pe segmentul de tamplarile, societatea mai comercializeaza ferestre din lemn (5% din vanzari) si mobilier.
"Pe acest segment de activitate, productia de serie are o contributie de 35% la total, restul revenind fabricarii modelelor la comanda. Cele mai numeroase proiecte la care s-au instalat usile realizate de noi au fost reprezentate, anul acesta, de cladirile rezidentiale individuale, aria de distributie a firmei fiind activa la nivel national. De asemenea, aproximativ 20% din produsele pe care le realizam sunt exportate pe pietele din Italia, Germania si Franta.
Toate sortimentele fabricate in unitatea proprie fac parte din gama premium. Usile de interior/ exterior din portofoliul nostru integreaza profile din esente de tei, stejar si paltin (ocazional), feronerie Roto sau Winkhaus, geam termoizolant ce poarta marca Euroglass si sisteme de finisare Milesi. Punem la dispozitia partenerilor si un pachet de servicii complete, care include, printre altele, consultanta specializata si montaj.
Valoarea veniturilor din acest an, pana in prezent, s-a mentinut la un nivel similar celei din 2021, ceea ce ne determina sa estimam, de asemenea, o stabilizare a cifrei de afaceri din 2022. Anul trecut, am realizat un rulaj de 4,8 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 20% fata de 2020.
Obiectivul strategic al companiei noastre a fost intotdeauna acela de a atinge un nivel ridicat de calitate pentru toate produsele din portofoliu. Astfel, in procesul de executie, utilizam doar materiale de calitate superioara, iar in timp am reusit sa realizam modele (inclusiv de usi) care au schimbat design-ul locuintelor, permitandu-i fiecarui client sa opteze pentru modelul dorit. Firma noastra a fost infiintata in anul 1991, iar echipa de lucru include 46 de persoane, in prezent", a declarat Delia Crisan, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.dragsil.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left