Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 27 Octombrie 2020
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EURO-Fereastra (Izotec): Digitalizarea se afla in centrul atentiei noastre de 3 ani
EURO-Fereastra (Izotec): Digitalizarea se afla in centrul atentiei noastre de 3 ani
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Iun 2020 05:04
CIPRIAN CHELARIU, administrator Izotec Group: ”Din punctul meu de vedere, traversam o perioada foarte complexa. Criza a venit intempestiv si, plastic vorbind, ne-a lovit in moalele capului. In primele doua luni ale anului celebram trendul pozitiv al pietei, iar la inceputul lui martie problemele sanitare din China s-au rasfrant si asupra economiei din Romania. Desi domeniul nostru nu a fost afectat din start, deja au inceput sa se resimta anumite efecte, mai ales din cazua faptului ca pandemia a generat o anumita criza financiara. Toate deciziile pe care le-am adoptat in ultima perioada au fost luate sub o presiune psihologica foarte mare, punand mereu in balanta riscurile de sanatate si pe cele financiare. Activitatea economica a Izotec a continuat pe timpul starii de urgenta, insa am avut in vedere doua aspecte: sa asiguram securitatea sanitara a angajatilor si a partenerilor, respectiv sa nu ne lasam prada emotiilor care ar fi putut afecta capacitatea de a rationa corect. Din punct de vedere al performantei economice, 2020 arata bine. Suntem optimisti, luand in considerare faptul ca, la momentul actual, rezultatele financiare se situeaza peste cele din anul fiscal precedent, dar avand in vedere incertitudinea actuala ne mentinem rezervati in ceea ce priveste prognozele pentru intregul exercitiu financiar. Desigur, digitalizarea se afla in continuare in centrul atentiei noastre, in ultimii trei ani realizand investitii enorme in directia respectiva”.
 
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
2020-video-C_
rehau
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceunink_2020
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE