Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GIBA a finalizat investitiile derulate si a mutat activitatea in noua hala din Iasi
GIBA a finalizat investitiile derulate si a mutat activitatea in noua hala din Iasi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 31 Aug 2022 06:10
Strategia de afaceri implementata anul acesta de compania Giba (judetul Iasi) s-a axat pe imbunatatirea calitatii produselor oferite. „Am luat aceasta decizie pe fondul inregistrarii unei usoare scaderi a numarului comenzilor, care ne-a oferit mai mult timp pentru a ne axa pe consolidarea performantelor acestora. Activitatea proprie consta in prezent in executia geamului termoizolant (in cuantum de 40% din total), derularea de operatiuni de prelucrare a sticlei (20%) si de vopsire a sticlei (20%), precum si in distributia de feronerie Hanke, marca proprie. Pe segmentul geamului termoizolant structural, realizam aproape orice tip de vitraje si ne dorim ca, pe termen scurt, sa ne implicam si in activitati de realizare a modelelor cu silicon pentru pereti cortina. In acest sens, anul trecut, ne-am achizitionat un extruder special. Cele mai numeroase comenzi din 2022 vizeaza modele izolante cu sticla laminata care ne sunt solicitate, in principal, pentru piata din Italia. Pentru realizarea geamului termoizolant detinem o capacitate de fabricatie de 15.000 mp/ luna si colaboram cu furnizori, precum Saint-Gobain, Abitare CG sau According Group. Pe segmentul operatiunilor de prelucrare a sticlei, efectuam operatiuni de slefuire, gaurire, decupare, laminare si securizare.
Distributia produselor se face, in principal, in mod direct, la nivel national, insa aproximativ 90% din produsele din domeniul sticlei si cel al feroneriei sunt livrate pe plan local.
Anul acesta ne axam pe mentinerea cifrei de afaceri la un nivel cel putin similar cu 2021, cand am inregistrat rezultate financiare in valoare de 10 milioane de lei. Totodata, ne-am mutat in noua hala, tot din Iasi, cu noi spatii de productie, servicii si de birouri si la care facem in prezent interventii la nivelul fatadei”, a declarat Catalin Butacu, directorul executiv al Giba. Informatii suplimentare, la www.giba-glass.ro
 
    
 
TSV
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza