Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LUCA Global Group: Investitia in calitatea produselor ramane un demers esential
LUCA Global Group: Investitia in calitatea produselor ramane un demers esential
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Oct 2023 06:15
Firma Luca Global Group a adoptat, recent, ca tagline sintagma - Bespoke Joinery Manufacturing - datorita realizarii unei productii de tip “custom made” in integralitate, acest lucru insemnand ca exista un grad “highly customizable” pentru fiecare produs de tamplarie din lemn stratificat.
„Suntem activi in domeniul executiei tamplariei din lemn stratificat si ne-am specializat in ultimul timp in realizarea de produse «highly customized» (foarte personalizate) sau puternic adaptate solicitarilor consumatorilor. In oferta proprie se regasesc, in prezent, si usi de interior si exterior din lemn stratificat (gamele LUCA Modern si Clasic).
Diferenta, in proportie majoritara, de pana la 80%, este reprezentata de ferestrele din lemn stratificat (gamele LUCA 68, LUCA 78, LUCA 92, LUCA CLASIC, gama de ferestre din lemn placate cu aluminiu Gutmann Cora si recent intrata in gama - LUCA 80 - pe un profil de 80 mm grosime, folosit in tarile nordice din Europa, Scandinavia si nordul Germaniei, avand ca specificitate deschiderea spre exterior a ferestrei).
Toate aceste produse fac parte din gama super-premium si sunt realizate cu sprijinul unor furnizori consacrati si cu solutii tehnice avansate de productie, procesul de fabricatie fiind imbunatatit continuu. Consideram ca investitia in calitatea produselor este un demers esential pentru crestere si evolutie, iar finisajul lemnului trebuie sa fie una dintre cele mai complexe proceduri si cel mai important aspect al productiei. Nerespectarea procesului de vopsire structurat pe mai multe etape (impregnare, aplicarea stratului intermediar si vopsirea pentru finisare) genereaza daune iremediabile produsului finit. Printre consecintele negative ale actiunii temperaturilor si a nivelului de umiditate asupra produselor se numara si exfolierea vopselei, aparitia ciupercii albastre si a mucegaiului sau formarea de bule datorate inghetului. Pentru evitarea unor asemenea daune, am ales, direct de la producatorul Remmers, gama premium dedicata tratarii suprafetelor din lemn Remmers Longprotection Plus. Acest produs creeaza un adevarat un scut capabil sa protejeze lemnul impotriva actiunii apei si a razelor UV si impotriva exfolierii in timp a vopselei, stabilizand in acelasi timp lignina si galvanizand lemnul. Impotriva atacului ciupercilor albastre si a mucegaiului, la care lemnul este expus in prezenta anumitor conditii de umiditate si temperatura si poate fi deteriorat, Remmers utilizeaza un produs care contine un amestec special de biocide certificate impotriva ciupercilor. In cazul expunerii prelungite la apa a articolelor recent vopsite, se poate observa faptul ca apa penetreaza pelicula produsului, generand aparitia bulelor de suprafata datorita umflarii, fapt care are drept consecinta daune atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al durabilitatii. Aceasta problema a fost rezolvata de Remmers, care este una dintre cele mai importante companii producatoare de vopsele din Germania, specializata in sisteme de protejare a patrimoniului cladirilor si in special in vopsirea tamplariei exterioare din lemn, prin intermediul finisajelor liniei Aqua & UV Stopp, care prezinta o rezistenta maxima la apa. Ciclul de protectie Remmers Longprotection Plus beneficiaza de o garantie de 10 ani, care este transferata prin producatorul de tamplarie termoizolanta clientului final. Anul acesta am inregistrat o dinamica financiara pozitiva (in raport cu rezultatele de 5,8 milioane de lei consemnate in 2022) avand in vedere cresterea volumului de vanzari la export in cateva tari europene, precum si datorita faptului ca ne situam pe un loc fruntas in topul producatorilor de tamplarie din lemn stratificat din Romania”, a precizat Sorin Luca, General Manager al LUCA Global Group. Informatii suplimentare, la www.lucawood.ro 
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left