Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LUCA Global Group lucreaza la capacitate maxima, in pofida provocarilor curente
LUCA Global Group lucreaza la capacitate maxima, in pofida provocarilor curente
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Sep 2022 06:00
Fabrica detinuta de Luca Global Group in comuna Berceni, judetul Ilfov, functioneaza inca din 2021 la capacitate maxima, compania avand contractate lucrari in avans, in pofida majorarilor de preturi din industrie. Societatea detine o capacitate de productie de 6.000 mp/ an de unitati de usi de interior si exterior.
"O pondere de numai 10% din activitate este reprezentata de realizarea de usi de interior si exterior, diferenta revenind productiei de ferestre din lemn stratificat, obloane si alte elemente din lemn stratificat. Aceste procente pot fluctua de la o perioada la alta, in functie de mai multi factori. Pe segmentul realizarii usilor de interior si exterior, detinem o capacitate de productie de 6.000 mp/an, utilizam profile din esente de molid sau pin nordic (este unul dintre cele mai accesibile de pe piata), precum si feronerie Maco (Austria). Usile de interior se pot echipa cu diverse manere si se pot personaliza cu modele perimetrale, putand fi adaptate oricarui tip de design - modern sau clasic. Pe segmentul usilor de interior, clientii au preferat, in ultima perioada, modelele clasice, elegante, cu tablii din lemn, in timp ce usile de exterior se realizeaza, de regula, in simetrie cu cele interioare.
Una dintre cele mai mari dificultati pe care le intampinam in prezent in derularea activitatii este reprezentata de majorarea preturilor, in special la materia prima, acestea crescand cu pana la 50% in ultimele 12 luni. Automat, costurile suplimentare s-au reflectat si in pretul final al produselor comercializate. Ne dorim sa pastram o legatura directa cu clientul si asiguram distributia produselor direct din fabrica. Astfel, experienta de vanzare devine autentica, cu vizita in fabrica atunci cand este posibil si cu informatii exacte de la fata locului in privinta starii fiecarei comenzi in parte. In plus, suntem preferati pentru pretul corect in raport cu calitatea si serviciile oferite. Operatiunile de export sunt realizate similar, inclusiv cu vizita din partea clientului sau a unui reprezentant al nostru in tara unde exista interes. Anul acesta, exporturile au ajuns la 70% din totalul productiei (in crestere fata de cota de 50% din 2021) si avem lucrari contractate in Franta, Germania, Italia, dar si in Belgia sau chiar in Israel", a declarat Sorin Luca, General Manager al Luca Global Group. Informatii suplimentare, la www.lucawood.ro     
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left