Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MARYNK IDEEA va creste de 10% si investeste 1 milion de euro in dezvoltare
MARYNK IDEEA va creste de 10% si investeste 1 milion de euro in dezvoltare
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 21 Mai 2021 06:10
Compania Marynk Ideea imbina cu succes activitatile de productie cu cele de distributie in domeniul autohton al tamplariei termoizolante, urmand sa investeasca anul acesta aproximativ un milion de euro in dezvoltarea afacerii.
„In 2021, ne-am propus ca, prin alocarea acestor fonduri care provin din surse proprii, sa dezvoltam cu prioritate segmentul productiei geamului termoizolant, printr-un proiect in valoare de 400.000 de euro. In prezent, operatiunile de productie presupun realizarea de tamplarie din PVC cu profile Veka (activitate ce detine o pondere de 45% din total), geam termoizolant (30%) si paneluri marca proprie MRK Doors (20%). Totodata, activam in domeniul infolierii profilelor din PVC si al placilor din ABS, PVC, HPL si aluminiu, segment aflat in continua expansiune. Investitiile pe care le efectuam pe segmentul tamplariei termoizolante urmeaza sa ne majoreze cu aproximativ 20% capacitatea de productie, care se situeaza in prezent la valoarea de 11.200 mp/luna. Cererea pentru toate categoriile de produse din portofoliul firmei noastre s-a inscris in 2020 pe un trend ascendent si a inregistrat o crestere de aproximatv 20% in raport cu 2019. In 2021 am remarcat din nou o majorare de aproximativ 10% a acesteia in raport cu perioada similara din 2020, ceea ce ne determina sa estima obtinerea unei cresteri totale de 20% pana la finalul anului. Nivelul ascendent al cererii ne-a permis sa obtinem o majorare de aproximativ 20% a cifrei de afaceri in 2020, fata de cele 8,1 milioane de lei inregistrate in 2019. Anul acesta, estimam ca vom reusi sa crestem cu minimum 10% incasarile, mai ales datorita noilor investitii care vor deveni operationale in curand”, a mentionat Marian Marinca, administratorul companiei.
Aria de distributie a firmei este activa in principal pe plan zonal, iar aproximativ 25% dintre ansamblurile termoizolante din PVC de la Marynk Ideea sunt livrate pe pietele din Italia si Franta. Informatii suplimentare, la www.promrk.ro
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left