Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MCA Grup: Echipa este pregatita sa invinga aceasta criza alaturi de colaboratori
MCA Grup: Echipa este pregatita sa invinga aceasta criza alaturi de colaboratori
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Mai 2020 05:10
In actualul context al pietei, marcate de pandemia de Covid-19, principalele obiective ale companiei MCA Grup pentru anul 2020 sunt reprezentate de conservarea echipei si ajutorarea clientilor intr-un efort comun alaturi de furnizorii colaboratori ai firmei. Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup, important producator autohton de usi de garaj si rulouri, precizeaza ca impactul acestei pandemii este major asupra activitatii companiei, iar estimarile sale, intr-un scenariu pesimist, prevad pentru urmatoarele 12 luni o posibila scadere care sa depaseasca nivelul de -50% in ceea ce priveste activitatea generala.
- Care sunt masurile adoptate pentru depasirea acestei situatii?
- Fiind o situatie cu care nu ne-am mai confruntat, am trecut totusi aproape imediat de la panica initiala la abordarea problemelor cu calm si responsabilitate, desi pregatirea si deciziile pentru aceasta situatie nu au fost usoare. In primul rand, siguranta este cuvantul-cheie care trebuie sa primeze in orice masura pe care am luat-o sau pe care o vom lua in continuare. Primele masuri pe care le-am implementat sunt cele ce asigura continuitatea activitatii, in siguranta, cum ar fi: lucrul de acasa pentru cei care pot efectua telemunca, reducerea timpului de lucru in productie, echiparea personalului cu echipamente de protectie (masti, manusi si dezinfectanti) si stabilirea unei echipe si a unui manager responsabil de probleme de Medical Safety.
- Mentionati efectele pe care credeti ca le va avea aceasta pandemie la nivel economic si pe piata nationala de constructii si tamplarie termoizolanta.
- Dintre efectele pe care aceasta pandemie le va avea la nivel economic si pe piata constructiilor, estimez ca, pe termen scurt, impactul va fi vizibil prin reducerea comezilor pentru o anumita perioada. De asemenea, unul dintre cele mai puternice efecte va fi schimbarea obiceiurilor de cumparare ale consumatorilor. In ce sens acest lucru va influenta in sens pozitiv sau negativ domeniul propriu de activitate, nu pot sa previzionez. Pentru limitarea efectelor negative ale acestei crize, inteleg foarte bine ca este greu sa iei decizii si la nivel guvernamental. Exista o dilema morala - cel putin asa vad eu - intre resurse si impact economic versus vieti omenesti. Atunci cand oamenii devin numere, leadership-ul este compromis, iar cele mai mari atrocitati se pot intampla. Solutiile pe care eu le consider viabile ar fi: ajutor medical, de oriunde si sub orice forma este posibil, resurse nelimitate puse la dispozitia companiilor romanesti care s-au comportat corect si care au sanse de revenire, masuri drastice de disciplina si comunicare onesta si clara.
- Ce mesaj aveti pentru membrii echipei MCA Grup si pentru colaboratori in aceste momente dificile?
- Sper ca dupa acest soc sa fim mai corecti, mai modesti si mai dispusi sa ne ajutam intre noi. Echipa MCA, precum si actionarii sunt pregatiti si fac toate eforturile pentru a trece impreuna prin actuala criza sanitara. 
 
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE