Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MOBIMPEX: Usor trend ascendent al comenzilor de ferestre din lemn stratificat
MOBIMPEX: Usor trend ascendent al comenzilor de ferestre din lemn stratificat
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Iul 2020 05:00
Realizarea ferestrelor din lemn stratificat are in prezent o contributie de 30% la incasarile totale ale companiei Mobimpex, diferenta revenind productiei si comercializarii de usi si mobilier. Ferestrele sunt realizate cu profile din esente de stejar si pin nordic, feronerie Roto NT si geam termoizolant fabricat de societatea Cristal Brad. Capacitatea de fabricatie pe care firma o detine pe acest segment de activitate se situeaza la 100 de ferestre/zi, iar produsele din aceasta gama se realizeaza exclusiv la comanda. „Numarul de comenzi se situeaza pe un usor trend ascendent, ferestrele proprii fiind instalate, in principal, la proiecte rezidentiale si locuinte individuale. In 2019 am avut o evolutie foarte buna a activitatii, insa anul acesta, in ultimele luni, am fost nevoiti sa traversam o perioada foarte dificila si sa adoptam toate masurile impuse de autoritati. Principalul nostru obiectiv pentru 2020 este reprezentat de accesarea unui numar cat mai mare de proiecte la nivel national. Suntem pregatiti sa accesam orice tip de proiect, intrucat putem realiza ferestre cu un design complex si un inalt grad de performanta”, a subliniat Adriana Bazga, directorul executiv al Mobimpex.
Cu sediul in judetul Ilfov, compania Mobimpex este activa pe piata nationala din anul 1991, fiind o afacere de familie. Informatii suplimentare, la www.mobimpex.ro 
 
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE