Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MOLDOGLASS: Se impune armonizarea legislatiei in constructii la normele europene
MOLDOGLASS: Se impune armonizarea legislatiei in constructii la normele europene
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Feb 2016 14:02
Directorul general al companiei producatoare de geam termoizolant Moldoglass, Valentin Sumanaru, considera ca "principala masura care trebuie adoptata de institutiile abilitate, in vederea imbunatatirii situatiei domeniului, este reprezentata de alinierea legislatiei romanesti privitoare la produsele din domeniul constructiilor la cea a Uniunii Europene, ceea ce ar oferi siguranta si beneficii economice tuturor utilizatorilor produselor din sticla". Strategia de afaceri adoptata cu consecventa in ultimii ani, in cadrul firmei, a fost orientata cu precadere catre efectuarea de investitii complexe pentru retehnologizare, care au avut ca scop  diversificarea continua a gamei sortimentale. Astfel, programul de investitii pentru achizitia de utilaje si echipamente destinate productiei geamului termoizolant a fost demarat in 2009, prin cumpararea unui robot pentru indoit bagheta si a unui incarcator automat cu sita moleculara. Acesta a continuat si in 2015 cand a fost achizitionat un cuptor de securizare marca Glaston Finlanda, cu dimensiuni maxime de procesare cuprinse intre 3.600 mm x 2.300 mm si care permite realizarea de geam termoizolant ce are in compozitie cel putin o foaie de sticla securizata. In prezent, realizarea geamului termoizolant contribuie cu aproximativ 66% la realizarea cifrei de afaceri, diferenta fiind constituita de operatiunile de prelucrare termica a sticlei - securizare (9%), geam prelucrat mecanic - slefuire, fazetare, decupaje, gaurire (15%) si sablare (10%). Distributia produselor se realizeaza atat direct (prin operatiuni de promovare prin intermediul site-ului firmei si al materialelor promotionale), cat si prin intermediul societatilor partenere, producatori de tamplarie din PVC si aluminiu si antreprenori.                  
 
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left