Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra - editia septembrie 2017
NOU! A aparut revista Fereastra - editia septembrie 2017
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 08 Sep 2017 10:44
A aparut editia septembrie a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din bransa producatorilor/distribuitorilor de usi de interior/exterior, a fabricantilor de paneluri, a importatorilor de feronerie pentru usi si porti, a companiilor din domeniul usilor automate/de garaj sau sistemelor de actionare automata, conturata inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la activitatile respective. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. O parte din analize mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte, enuntate de specialisti ai firmelor respondente, care ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2017. Pentru a intregi cercetarile respective, in 15 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 38 de manageri ai unor producatori/furnizori importanti de usi pentru interior/exterior, paneluri ornamentale, feronerie si accesorii, producatori de usi de garaj, metalice si industriale sau comercianti de usi automate si automatizari sau alte sisteme pentru aceste domenii, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza, printre altele, cateva aspecte legate de diversele usi automate cu proprietati de rezistenta la foc.
Inovatiile din domeniul vitrajelor, prezentate pe larg in paginile revistei
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, diverse teme de actualitate. Rubrica de analiza, dezvoltata in 15 pagini, reflecta cele mai importante aspecte legate de evolutia pietelor nationale si europene de usi de interior/exterior, paneluri ornamentale pentru usi, feronerie si accesorii, respectiv usi automate/de garaj, ansambluri de usi pentru imobilele cu functiuni industriale, comerciale, din domeniul medical, elemente de actionare automata si altele. Cele mai semnificative inovatii, cum ar fi, pe de-o parte, usile automate cu proprietati de rezistenta la incendiu, iar pe de alta parte, cele ce tin de demersurile care reliefeaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate, cum ar fi Cortizo (cu seria glisanta Cor Vision Plus) si Roto (cu seria de balamale Roto Solid B), sunt prezentate, dupa cum se arata anterior, la rubrica de produse si tehnologii. La sectiunea de opinii, situatia generala a diverselor segmente specifice (furnizarea sistemelor de feronerie/a accesoriilor sau productia de tamplarie din PVC si elemente conexe) sunt conturate de manageri ai firmelor Schachermayer Romania, Alban Giacomo SpA - AGB, Bitt-Bau, Cesarom si Unikat Grup. La rubrica de producatori si furnizori se evidentiaza, in sase pagini, modul in care cresterea economica ar trebui sa fie fructificata de firmele din bransa, in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite in primele noua luni ale a anului in curs si perspectivele pe termen scurt si mediu. Totodata, cele mai semnificative informatii cu privire la actiunile intreprinse de marile grupuri internationale din domeniu, insotite de o analiza pertinenta a tranzactiilor comerciale intra-comunitare (ce s-au majorat cu 7% si asigura premise optime pentru companiile din industria tamplariei termoizolante), sunt prezentate in patru pagini la sectiunea dedicata corporatiilor. In fine, dar nu in ultimul rand, la rubrica de consultanta se evidentiaza pe larg cele mai semnificative aspecte cu privire la dinamica procesului de cercetare si dezvoltare, mai ales din punct de vedere al configurarii vitrajelor speciale (care au un impact deosebit asupra consumului de energie), la protectia anti-incendiu a imobilelor (prin prisma comportamentului la foc al diverselor materiale ce intra in componenta tamplariei si fatadelor), respectiv la analiza unor sisteme inovatoare, ce ar putea revolutiona domeniul ferestrelor (cum sunt elementele de tip lemn-sticla, pentru care sunt solicitate caracteristici de siguranta si stabilitate mecanica, astfel incat sistemele respective sa poata suporta anumite sarcini structurale). Pentru mai multe informatii, click aici!
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left