Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM DOORS & WINDOWS a participat la expozitia Made Expo, din Milano
PINUM DOORS & WINDOWS a participat la expozitia Made Expo, din Milano
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 25 Apr 2019 07:10
In perioada 13-16 martie 2019, compania Pinum Doors & Windows a participat, in calitate de expozant, la targul Made Expo, din Milano, eveniment international specializat in arhitectura, design si constructii. „Expozitia italiana este unul dintre cele mai importante evenimente din Europa dedicate arhitecturii si sectorului constructiilor si este locul ideal de intalnire pentru producatori, arhitecti, proiectanti, ingineri, producatori de ferestre, contractori, comercianti cu amanuntul si toti ceilalti profesionisti din industrie. Cu acest prilej, am prezentat vizitatorilor manifestarii din Centrul Expozitional Fiera Milano din Rho - Milano usile de interior din portofoliul propriu, precum si ansamblurile termoizolante din PVC si aluminiu”, au precizat reprezentantii Pinum Doors & Windows.
Participarea la aceasta expozitie face parte dintr-un plan de extindere a exporturilor implementat in anul 2018 si care presupune identificarea de noi colaboratori pe plan international. Directorul general executiv al companiei Pinum Doors & Windows, Francesco Curcio, considera ca prezenta in cadrul expozitiei Made Expo, din Milano „este de natura sa impulsioneze si mai mult exporturile fabricii din Romania, care se desfasoara deja in Italia si Statele Unite ale Americii”. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro{/access} 
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK