Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM DOORS & WINDOWS: Trei noi francize, inaugurate vara aceasta
PINUM DOORS & WINDOWS: Trei noi francize, inaugurate vara aceasta
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Iul 2023 09:44
Pinum Doors & Windows duce in aceasta vara experienta showroomurilor sale in 3 noi locatii: Otopeni, Constanta si Focsani, printr-un sistem de francizare care pastreaza standardele calitatii Pinum.
Prima franciza deschisa vara aceasta va fi cea din orasul Otopeni, care va avea o suprafata de 150 mp si care isi deschide portile in luna iulie.
Tot in iulie, se va deschide si franciza de la Constanta, care va avea o suprafata de peste 300 mp si care va fi cel mai mare showroom de usi, parchet si tamplarie de la Marea Neagra. Ele vor fi urmate de showroomul de la Focsani, cu o suprafata de 100 mp si la care publicul va avea acces din august 2023.
“Pinum ofera experiente unice, diferite fata de tot ce exista pe piata, deoarece produsele comercializate vin impreuna cu serviciile de consultanta, masuratori, montaj. Suntem printre singurii care comercializeaza produse premium ale brandurilor Rimadesio, Barausse, Lualdi, Berti, si altii, iar francizele vor aduce automat in regiunea in care sunt deschise toate aceste produse de lux. Avem relatii strans legate cu toti acesti producatori, ceea ce ne permite sa negociem preturi si solutii cat mai bune pentru clientii Pinum”, a declarat Francesco Curcio, CEO, Pinum Doors & Windows.
Cele trei showroomuri deschise anul acesta reprezinta doar o noua etapa din proiectul Pinum de extindere a francizelor in intreaga tara, considerand ca un brand exclusiv nu inseamna prezenta limitata, ci aducerea calitatii Pinum mai aproape de oameni.
“Expansiunea prin franciza reprezinta un obiectiv important pentru Pinum, iar din observatiile noastre reiese ca acest model de afacere are rezultate extrem de pozitive, atat pentru Pinum, cat si pentru partenerii care au ales sa colaboreze cu noi. Prin intermediul francizei, suntem determinati sa oferim oportunitati antreprenorilor locali si ne dorim sa aducem frumusete si confort in casele romanilor, indiferent de regiunea in care se afla. Practic, Pinum alege sa isi extinda franciza acolo unde vede un potential de dezvoltare regionala, dorind sa fie parte a acestui proces”, explica Francesco Curcio, CEO, Pinum Doors & Windows.
Pinum Doors & Windows are in prezent in Romania 27 de showroomuri.  
Compania Pinum Doors & Windows este prezenta in Romania din anul 1992 si este unul dintre cei mai mari producatori si comercianti de usi, ferestre si parchet la nivel local. In toate zonele in care compania s-a extins, impactul pozitiv asupra pietei locale nu s-a lasat asteptat, fapt pentru care romanii considera Pinum Doors & Windows un brand de referinta, de peste 30 de ani. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left