Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Conferinta specializata la Cluj-Napoca, in data de 30 octombrie 2018
PPTT: Conferinta specializata la Cluj-Napoca, in data de 30 octombrie 2018
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 19 Oct 2018 07:41
Cea de-a treia editie a seriei de conferinte „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, organizata de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) in fiecare an, in trei regiuni ale tarii, continua la nivelul lui 2018 cu evenimentul din Cluj-Napoca. Astfel, a doua manifestare din acest an este gazduita la Grand Hotel Napoca, str. Octavian Goga nr. 1, municipiul Cluj-Napoca si are loc la data de 30 octombrie 2018.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si peretilor cortina, producatorilor de vitraje izolante, arhitectilor si proiectantilor, studentilor de la facultatile de constructii si arhitectura, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor. Participantii la conferinta vor avea prilejul de a intra in legatura cu specialisti ai firmelor de marca din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutati aparute pe piata si pe care urmeaza sa le utilizeze in activitatea curenta, in viitor. Dupa cum se cunoaste, accesul la conferinta este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare”, a declarat ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Programul evenimentului a fost conceput astfel incat sa se axeze pe noutatile din domeniu, prezentate de aceasta data auditoriului din Transilvania (si nu numai). Astfel, dupa un cuvant de deschidere, rostit de Valentin Petrescu, presedintele PPTT, - Emil Serb, director de vanzari al Aluprof System Romania, se va referi la „Montajul tamplariei din aluminiu; particularitati privind montajul tamplariei rezistente la foc”. „Sistemul TP7000 - sistem premium pentru case pasive - sistem de profile PVC cu 7 camere izolatoare, destinat caselor pasive” va fi prezentat auditoriului de Silviu Toma, reprezentant de vanzari pentru zona Nord al Teraplast. Apoi, la intrebarea „Cum configuram corect un vitraj?”, Dragos Matei, Market Development Manager al AGC Flat Glass Romania va identifica, impreuna cu auditoriul, cele mai pertinente raspunsuri, iar Georgeta Neagu, manager CPF la SRAC CERT, va descrie principalele exigente privind performantele unei ferestre in functie de cerintele de proiectare. Ulterior, dupa expunerea lui Cristian Ilcu, reprezentant in cadrul Sales and Technical Department de la Etem Systems, care va vorbi despre sistemele de fatada ventilata Etem, la microfon va fi invitat conf. dr. ing. Nagy Zsolt, de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Constructii, Departamentul Structuri - Constructii Metalice, pentru a discuta despre structuri transparente - aplicatii structurale ale sticlei.
Dupa o scurta pauza, Mihnea Baldea, Pre-Sales / Business Development Manager al Geze Romania, va propune auditoriului subiectul „GEZE - Well-Being - cladiri orientate catre utilizator”, iar Leon Buzatu, Technical Support Manager al Saint-Gobain Glass Romania, va discuta despre „Next level in glazing: from simple efficiency to multi-comfort!”. La randul sau, Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium, va descrie particularitatile sistemelor de tamplarie din profile de aluminiu - legislatie si aplicabilitate. In fine, dar nu in ultimul rand, invitatul special Eusebiu Burcas, fondator al Burcash - program independent de educatie financiara, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach, va aduce in atentia celor prezenti „Cheia afacerilor profitabile - cashflow-ul, cel mai sensibil buget; - cum sa ramai cu profit la sfarsit de luna?”.
Dupa cum informeaza organizatorii, participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate pana la data de 26 octombrie 2018, utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE