Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei s-au intalnit la Bucuresti
PPTT: Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei s-au intalnit la Bucuresti
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 22 Nov 2018 17:30
La data de 22 noiembrie 2018, peste 80 de specialisti s-au reunit in sala de conferinte Bucuresti a Phoenicia Grand Hotel, din Capitala, participand la conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei” - eveniment care marcheaza finalul celei de-a treia editii a seriei de conferinte "Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei", aflate sub egida Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT).
Dupa un scurt cuvant de deschidere – sustinut de Valentin Petrescu, presedintele PPTT, Leon Buzatu, Technical Support Manager al Saint-Gobain Glass Romania, a discutat despre „Next level in glazing: from simple efficiency to multi-comfort!”, in timp ce Silviu Toma, reprezentant de vanzari pentru zona Nord al Teraplast, a vorbit despre „Sistemul TP7000 - sistem premium pentru case pasive - sistem de profile PVC cu 7 camere izolatoare, destinat caselor pasive”. In continuare, Mihnea Baldea, Pre-Sales / Business Development Manager al Geze Romania, a dezbatut, impreuna cu auditoriul, subiectul „GEZE – Well-Being – cladiri orientate catre utilizator”, dupa care a urmat la microfon Cristian Ilcu, reprezentant in cadrul departamentului tehnic si de vanzari al Etem Systems, care s-a referit la „Sisteme de fatada ventilata Etem”. In prima sesiune a lucrarilor conferintei, inainte de pauza, Georgeta Neagu, manager CPF la SRAC CERT, a prezentat cateva „Exigente privind performantele unei ferestre”.
In a doua parte a lucrarilor conferintei, Emil Serb, director de vanzari in cadrul Aluprof System Romania, s-a referit la „Montajul tamplariei din aluminiu; particularitati privind montajul tamplariei rezistente la foc”. La randul sau, Marius Checheanu, Project Sales Developer la Gealan Romania, a discutat despre avantajele sistemului „Gealan Kubus – pentru ferestre pur si simplu frumoase”, dupa care Dragos Matei, Market Development Manager al AGC Flat Glass Romania a identificat, impreuna cu auditoriul, cele mai interesante „Noutati din lumea sticlei: produse, inovatii, solutii”. In continuare, Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium, a descris particularitatile sistemelor de tamplarie din profile de aluminiu, vorbind despre noutatile legislative si aplicabilitatea acestora. Ulterior, la microfon a fost invitat directorul economic al Casei Sociale a Constructorilor (CSC), Claudiu Munteanu, care a sustinut prelegerea intitulata „CSC – o solutie pentru stabilitatea fortei de munca”. In fine, dar nu in ultimul rand, diverse aspecte teoretice si practice privind modul in care isi securizeaza companiile incasarea pretului (printr-o clauza contractuala standard la nivel de sector) au fost prezentate auditoriului de invitatul special al conferintei, Adrian Iordache, avocat coordonator la Societatea de Avocatura Iordache Partners. Informatii suplimentare, la www.pptt.ro
 
2021-video-fer
athena_370px
rehau
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE