Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei se reunesc la Bucuresti
PPTT: Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei se reunesc la Bucuresti
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 14 Nov 2018 20:24
La data de 22 noiembrie 2018, sala de conferinte Bucuresti a Phoenicia Grand Hotel, din Capitala, va deveni gazda participantilor la conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”. Acest eveniment finalizeaza cea de-a treia editie a seriei de conferinte "Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei", organizate de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) in fiecare an, in trei regiuni ale tarii. Potrivit organizatorilor, ultima manifestare din acest an este gazduita la Phoenicia Grand Hotel, B-dul Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1, Municipiul Bucuresti si are loc la data de 22 noiembrie 2018, in intervalul orar 9.00 – 15.30.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si peretilor cortina, precum si altor categorii de experti: producatori de vitraje izolante, arhitecti si proiectanti, studenti de la facultatile de constructii si arhitectura, oficiali din cadrul serviciilor specializate ale autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor etc. Participantii la conferinta vor avea prilejul de a intra in legatura cu specialisti ai firmelor de marca din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutati aparute pe piata si care urmeaza sa fie utilizate in activitatea curenta, in viitor”, a declarat Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Agenda evenimentului a fost conceputa in vederea indeplinirii cerintelor de informare ale participantilor. Astfel, dupa un scurt cuvant de deschidere – ce apartine presedintelui PPTT, Valentin Petrescu, Leon Buzatu, Technical Support Manager al Saint-Gobain Glass Romania, va discuta despre „Next level in glazing: from simple efficiency to multi-comfort!”, iar Silviu Toma, reprezentant de vanzari pentru zona Nord al Teraplast va vorbi despre „Sistemul TP7000 - sistem premium pentru case pasive - sistem de profile PVC cu 7 camere izolatoare, destinat caselor pasive”. In continuare, Mihnea Baldea, Pre-Sales / Business Development Manager al Geze Romania, va propune auditoriului subiectul „GEZE – Well-Being – cladiri orientate catre utilizator”, in timp ce Cristian Ilcu, reprezentant in cadrul departamentului tehnic si de vanzari al Etem Systems, se va referi la „Sisteme de fatada ventilata Etem”, dupa care Georgeta Neagu, manager CPF la SRAC CERT, va prezenta mai multe „Exigente privind performantele unei ferestre”.
Dupa o scurta pauza, Emil Serb, director de vanzari in cadrul Aluprof System Romania, va propune auditoriului subiectul intitulat „Montajul tamplariei din aluminiu; particularitati privind montajul tamplariei rezistente la foc”. La randul sau, Marius Checheanu, Project Sales Developer la Gealan Romania, se va referi la sistemul „Gealan Kubus – pentru ferestre pur si simplu frumoase”. Apoi, la tema „Noutati din lumea sticlei: produse, inovatii, solutii”, Dragos Matei, Market Development Manager al AGC Flat Glass Romania va identifica, impreuna cu auditoriul, cele mai pertinente solutii, iar Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium, va descrie particularitatile sistemelor de tamplarie din profile de aluminiu - legislatie si aplicabilitate. Ulterior, la microfon va fi invitat Claudiu Munteanu, director economic al Casei Sociale a Constructorilor (CSC), reprezentantul organizatiei paritare sustinand prelegerea intitulata „CSC – o solutie pentru stabilitatea fortei de munca”. In fine, dar nu in ultimul rand, diverse aspecte teoretice si practice privind modul in care isi securizeaza companiile incasarea pretului (printr-o clauza contractuala standard la nivel de sector) vor fi prezentate auditoriului de invitatul special al conferintei, Adrian Iordache, avocat coordonator la Societatea de Avocatura Iordache Partners.
Dupa cum informeaza organizatorii, accesul la conferinta este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate pana la data de 20 noiembrie 2018, utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
2021-video-fer
rehau
athena_370px
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE