Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii tamplariei din lemn, invitati la workshop in 11 aprilie 2019
PPTT: Specialistii tamplariei din lemn, invitati la workshop in 11 aprilie 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 09 Apr 2019 18:17
La data de 11 aprilie 2019, cu prilejul targului Expowood 2019 - Brasov, va avea loc workshop-ul dedicat exclusiv producatorilor si montatorilor de tamplarie din lemn, organizat de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT). Acest eveniment face parte din programul activitatilor pe care PPTT le va desfasura in cursul acestui an (aprobat in sedinta Consiliului Director de la inceputul lunii februarie a.c.) si este al doilea din seria de ateliere de lucru (workshop-uri), care mai include si alte manifestari de acelasi gen, ce vor avea loc in lunile mai (pentru producatorii de tamplarie din PVC) si iunie (pentru producatorii de vitraje izolante), pe langa workshop-ul destinat fabricantilor si montatorilor de tamplarie din aluminiu si fatade, ce s-a desfasurat la data de 9 aprilie a.c. Toate aceste evenimente strict specializate, de tip workshop, ce vin in sprijinul operatorilor din domeniul tamplariei termoizolante, se afla sub egida PPTT si a partenerilor sai incepand cu anul 2017.
Potrivit organizatorilor, cel de-al doilea workshop din acest an, dedicat producatorilor si montatorilor de tamplarie din lemn, se deruleaza, in consecinta, in cadrul targului Expowood 2019, organizat la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina, in sala Dacia, atelierele Wood - Brasov, str. 13 Decembrie, nr. 96, judetul Brasov, la 11 aprilie 2019, in intervalul orar 12.10 – 13.00.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei din lemn. In numele echipei PPTT si al partenerilor sai, adresam tuturor specialistilor interesati de subiectele ce vor fi discutate la acest workshop invitatia de a participa la eveniment”, a declarat ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Agenda workshop-ului a fost conceputa in vederea indeplinirii cerintelor de informare ale participantilor, care constituie un auditoriu strict specializat. Astfel, dupa primirea invitatilor, ing. Fogarassy Zsolt, director al companiei Holz Center, va vorbi despre amprenta ecologica a ferestrei din lemn stratificat – asumarea raspunderii fata de generatiile urmatoare, abordand si principiile ce pot duce la dezvoltarea si siguranta calitatii productiei de ferestre si usi de lemn. Acelasi conferentiar se va referi, in fata auditoriului, la dezvoltarea conceptului „Ferestre vesnice – clienti multumiti”, prin Remmers RSG System-Garantie. Ulterior, ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT, va sustine prezentarea intitulata „Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) - mereu alaturi de producatorii de ferestre si usi”, iar workshop-ul se va finaliza cu o serie de dezbateri si un schimb de opinii, pana la ora 13.00.
Dupa cum informeaza organizatorii, accesul la workshop este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK