Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUM FENSTER mizeaza pe o crestere a cifrei de afaceri in anul 2021
PREMIUM FENSTER mizeaza pe o crestere a cifrei de afaceri in anul 2021
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Iun 2021 06:00
Dupa ce a obtinut o majorare de aproximativ 20% a cifrei de afaceri in 2020, in raport cu valoarea din 2019, pana la nivelul de 1,1 milioane de lei, producatorul de tamplarie termoizolanta Premium Fenster (din judetul Mehedinti) estimeaza o evolutie optima a rezultatelor financiare si anul acesta. „O contributie de aproximativ 30% la aceste rezultatele o au activitatile de export, care se deruleaza in Austria, Germania si Italia. Totodata, activitatea proprie consta in principal in realizarea de tamplarie din PVC (in proportie de 70% din total), diferenta constand in fabricarea celei din aluminiu, iar de la inceputul crizei sanitare am reusit sa lucram fara nicio intrerupere. Activitatea proprie se deruleaza in continuare la parametri optimi si am decis sa ne concentram pe mentinerea acesteia in cele mai bune conditii, fara sa derulam programe de investitii. Lucram cu profile Profilco, Alumil, Deceuninck, Veka si Salamander, feronerie Roto si geam termoizolant realizat in regie proprie cu sticla Saint-Gobain. Cei mai numerosi beneficiari pe care i-am avut in ultima perioada au fost persoane fizice”, a declarat Ion Florin Sebestyen, administratorul firmei.
Societatea Premium Fenster detine trei puncte de lucru in Arad, Timisoara si Deta, realizand montaje profesioniste inclusiv pentru accesorii si elementele suplimentare destinate tamplariei termoizolante (jaluzele, rulouri si plase de protectie impotriva insectelor). Firma asigura, de asemenea, servicii de consultanta specializata si se axeaza pe realizarea de produse de calitate superioara, la standarde europene. Informatii suplimentare, la www.premiumfenster.ro
 
rehau
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE