Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRIMER ELECTRO: Proiect de accesare a pietelor din Belgia si Germania
PRIMER ELECTRO: Proiect de accesare a pietelor din Belgia si Germania
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Iul 2015 14:57
Planurile de dezvoltare a companiei Primer Electro pentru anul in curs presupun, in principal, obtinerea unei majorari de aproximativ 15% a cifrei de afaceri (fata de nivelul de 7,1 milioane de lei din 2014) precum si achitarea imprumuturilor realizate pentru investitia in valoare de  500.000 de euro, implementata recent si care a presupus inaugurarea unei noi hale pe un teren nou-achizitionat, in care au fost puse in functiune un cuptor de securizare si unul de laminare. In acelasi timp, se doreste extinderea operatiunilor de export in Belgia si Germania, acestea efectuandu-se, in prezent, in Ungaria.
 
Lorincz Attila, director general al Primer Electro: "Pe plan intern, efectuam livrari mai ales la nivel regional (in judetele Mures, Harghita, Covasna, Bistrita-Nasaud, Salaj si Cluj), atat direct, cat si prin intermediul unei retele de dealeri, care include aproximativ 200 de firme. Oferim partenerilor atat geam termoizolant fabricat cu sticla Saint-Gobain (activitati ce contribuie cu aproximativ 40% la cifra totala de afaceri), cat si servicii de prelucrare a sticlei (fazetare, slefuire, gaurire, sablare, gravare, vopsire, decupare, securizare, laminare) si vitralii. In domeniul geamului termoizolant, dispunem de o capacitate de fabricatie de 8.000 mp/luna si punem la dispozitia beneficiarilor servicii auxiliare, precum consultanta si transport. Dintre dificultatile care pot fi remarcate pe segmentul propriu de activitate, am putea sa mentionam lipsa proiectelor importante de constructii din zona, amanarea termenelor de plata sau disparitia a numeroase firme de profil".          
 
SISECAM
rehau
2021-video-fer
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE