Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SWING TRADE: Activitati de distributie initiate pe piata din Austria
SWING TRADE: Activitati de distributie initiate pe piata din Austria
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Mar 2018 06:00
Managementul companiei Swing Trade se orienteaza, anul acesta, in principal, catre consolidarea portofoliului de produse si stabilizarea afacerilor, dupa ce anterior s-a axat pe investitii in dezvoltare. Cele mai importante dintre acestea au fost reprezentate de punerea in functiune a unei hale de productie a panourilor si a unei sectii de vopsire, precum si de extinderea capacitatii cabinei de vopsit, in vederea personalizarii portilor de mari dimensiuni. De asemenea, dupa cum declara Hegyi Sándor, directorul general al Swing Trade in 2018 este vizata mentinerea si chiar depasirea nivelului de crestere a cifrei de afaceri care s-a situat, in 2017, la aproximativ 20% in raport cu valoarea de 8,2 milioane de lei din 2016.
-Care sunt noutatile sortimentale ce vor fi integrate in oferta din acest an?
-In prezent, portofoliul nostru este structurat pe productia de sisteme profesionale destinate inchiderilor (in proportie de 40% din total) si distributia de produse din aceasta categorie. In unitatea de fabricatie pe care o detinem in judetul Mures, producem usi de garaj marca Eurosandoor, porti batante, rulante si culisante, grilaje de protectie si platforme de autoridicare. De asemenea, importam si distribuim sisteme de automatizari. In luna februarie a acestui an, am participat in calitate de vizitatori la cel mai important targ de pe segmentul inchiderilor industriale - R+T 2018, care s-a desfasurat la Stuttgart (Germania) si la care au fost prezenti majoritatea furnizorilor cu care colaboram. Cu prilejul acestui eveniment, am descoperit cateva produse noi pe care intentionam sa le introducem in oferta, respectiv usi rapide rezistente la foc sau porti batante/culisante telescopice.
-Cum au evoluat tendintele de achizitie ale beneficiarilor in ultimul timp?
-Clientilor cu care interactionam in mod direct le oferim posibilitatea de a alege produse atat din varianta premium, cat si cea economica, iar acestia opteaza, poate si datorita gradului superior de specializare a agentilor proprii de vanzari, intr-o proportie covarsitoare pentru prima optiune. In cazul distribuitorilor, am remarcat ca acestia se orienteaza mai mult catre achizitia de produse economice, eventual si pentru ca au un adaos mai mare la acestea. Zona Transilvaniei ramane pentru noi, in continuare, cea mai activa din punct de vedere a comenzilor, desi onoram cereri provenite de pe intreg teritoriul tarii. Dispunem pentru acest lucru de sapte showroom-uri in teritoriu (in localitatile Sovata, Targu Mures, Cluj-Napoca, Bistrita, Piatra Neamt, Craiova si Targu Secuiesc) si de parteneriate cu distribuitori. Avem doua astfel de colaborari si pe pietele externe din Italia si, mai nou, Austria.
-Ce proiecte accesati preponderent?
-Activam deopotriva pe segmentul rezidential si pe cel industrial, care este si cel mai profitabil. Halele destinate productiei si serviciilor sunt cel mai des intalnite proiecte, in timp ce numarul mall-urilor este in scadere la nivel national. 
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left