Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra, editia octombrie 2016
NOU! A aparut revista Fereastra, editia octombrie 2016
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 11 Oct 2016 18:22
Editia octombrie a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala, pe de-o parte, diverse aspecte specifice pietei fabricantilor de ansambluri, iar pe de alta parte, analiza activitatii firmelor din bransa producatorilor de ferestre, usi, vitraje etc., implicati in operatiuni de export (conturata inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la operatiunile de livrare a ansamblurilor in strainatate), respectiv a companiilor din sectorul furnizarii de software specializat, materiale de etansare (spuma poliuretanica, sigilanti, adezivi si altele) si accesorii (organe de asamblare, elemente de fixare, garnituri de etansare, sisteme de glafuri si rulouri etc.). In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2016. Pentru a intregi cercetarile respective, in 14 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 25 de producatori de tamplarie, vitraje, usi de garaj sau sisteme de umbrire, importatori, fabricanti si distribuitori de materiale de etansare, operatori din sectorul software-ului specializat, respectiv producatori/ comercianti de accesorii, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata specifice. La rubrica denumita Cover Story se relateaza pe larg aspecte definitorii din activitatea prestigiosului institut IFT Rosenheim - Germania, care isi sarbatoreste in acest an jubileul. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate, aspecte legate de activitatea marilor corporatii din bransa si altele.
Deschiderea noului centru logistic al Cortizo, prezentata pe larg in revista
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor – abordeaza diverse teme de actualitate. Sectiunea de eveniment include relatarea aspectelor fundamentale ce survin deschiderii noului centru logistic cu vopsitorie din Bucuresti ce apartine furnizorului international Cortizo. La rubrica de produse si tehnologii, sunt reliefate in patru pagini noutatile din sectorul sigilantilor (sub forma unor materiale avansate de etansare si sigilare pentru aplicatii durabile), precum si sisteme moderne propuse de Fereastra Suki, Roto si Rehau, mai ales ca, prin cercetare-dezvoltare si inovatie, companiile respective stabilesc noi standarde in domeniu. La rubrica de opinii, situatia generala a diverselor segmente specifice (sisteme de balamale si accesorii, realizarea tamplariei din lemn, furnizarea de scule/ unelte si utilaje, a aplicatiilor software etc.) sunt conturate de manageri ai firmelor Simonswerk/Hautau, Conexpert, Rotox Rom, Urban si New House Design Project. La sectiunea de producatori si furnizori se evidentiaza, in cinci pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de diverse aspecte intrinseci sau extrinseci, inclusiv din perspectiva celor mai recente date referitoare la fabricantii de ferestre, in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite in primul semestru al anului in curs si perspectivele pe termen scurt si mediu. Rubrica de consultanta include articole despre cele mai recente cercetari din domeniul fatadelor cortina (ce pot fi optimizate pentru cresterea performantelor tehnice), respectiv pe segmentul vitrajelor duble si triple, pentru care exista anumite diferente de comportament atunci cand sunt supuse la temperaturi extreme (reprezentand subiecte ce vin sa completeze tematica editiei actuale). In fine, dar nu in ultimul rand, cele mai semnificative informatii cu privire la actiunile intreprinse de marile grupuri internationale din domeniu, insotite de o analiza pertinenta a factorilor de risc ce pot deturna afacerile marilor companii, in context geopolitic si pe baza unor date de la agentia Bloomberg (ce includ si premise referitoare la Europa de Est, respectiv la tara noastra), sunt evidentiate pe larg la rubrica de corporatii. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left