Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TERMOEXPRESS investeste si deschide o noua fabrica de tamplarie PVC in Cluj
TERMOEXPRESS investeste si deschide o noua fabrica de tamplarie PVC in Cluj
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 21 Aug 2023 12:56
Termoexpress, companie producatoare de tamplarie termoizolanta, anunta deschiderea unei noi unitati de productie in judetul Cluj, comuna Floresti, in urma unei investitii de peste 400.000 euro.
Noua unitate de productie completeaza portofoliul companiei cu ferestre si usi din PVC, avand o capacitate maxima de 3.500 ferestre PVC/luna. Tehnologia moderna automatizata si personalul calificat, sunt garantia livrarii catre parteneri a unor produse de tamplarie PVC de o inalta calitate si eficienta.
“Prin noua fabrica dorim sa asiguram produse calitative la pret de producator atat constructorilor cat si beneficiarilor finali, intr-un timp cat mai scurt. Fluxurile de productie si echipele Termoexpress sunt pregatite insa sa ofere si produse in sistem private label partenerilor nostri externi”, precizeaza Ovidiu Tomoiaga, Director General Termoexpress.
In acest moment portofoliul companiei cuprinde: ferestre, usi, culisante si sisteme de umbrire din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, usi de garaj, diverse profile si accesorii. Calitatea acestora este confirmata de prezenta pe pietele exigente din Franta, Italia, Irlanda de mai bine de 15 ani unde se exporta peste 70% din volumul total de produse.
“Calitatea produselor, satisfactia clientilor si a beneficiarilor finali e foarte importanta pentru noi. De aceea, lucram cu liderii mondiali in domeniu pe parte de tamplarie - Rehau si Aluplast pe parte de PVC, respectiv Cortizo si Reynaers pe parte de aluminiu. De asemenea, asiguram consultanta tehnica si servicii de proiectare daca este necesar”, adauga Ovidiu Tomoiaga, Director General Termoexpress.
Produsele Termoexpress se adreseaza cu precadere constructorilor, dealerilor si firmelor de montaj, dar pot beneficia de ele si beneficiarii finali prin achizitie directa. 
*** 
Termoexpress este un producator strategic care ofera solutii personalizate de tamplarie termoizolanta si sisteme de umbrire de inalta calitate, performante si estetice companiilor de constructii din Europa.
Prin cele doua unitati de productie situate in judetul Cluj Termoexpress ofera ferestre, usi, culisante si sisteme de umbrire din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, usi de garaj, diverse profile si accesorii. Calitatea produselor Termoexpress este confirmata de prezenta pe pietele exigente din Franta, Italia, Irlanda de mai bine de 15 ani si de peste 3.000 de clienti multumiti. Informatii suplimentare, la www.termoexpress.com 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left