Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - YTP FENETRE: Investitii in retehnologizare si extinderea echipei de angajati
YTP FENETRE: Investitii in retehnologizare si extinderea echipei de angajati
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Ian 2017 17:27
In activitatea companiei YTP Fenetre (din judetul Maramures), ponderea executiei tamplariei din PVC a inregistrat, anul trecut, un regres (de la cota de 70% la 50%), in favoarea productiei ansamblurilor din aluminiu. Acestea contribuie, in prezent, cu aproximativ 40% la incasarile totale, diferenta revenind comercializarii peretilor cortina (10%).
Lamuriri suplimentare legate de acest subiect sunt aduse, in cele ce urmeaza, de Daniela Popa, administratorul firmei. „Intrucat livram 90% din productia totala de ansambluri termoizolante la export (in Franta, Germania, Austria si Belgia), in aceste zone am inregistrat comenzi in crestere pentru tamplaria din aluminiu. Precizam ca atat la export, cat si pe piata interna, categoria de proiecte accesata preponderent a fost reprezentata, in ultimul timp, de ansambluri rezidentiale”, a subliniat managerul companiei. 
Livrarile interne ale firmei YTP Fenetre se realizeaza, in mod direct, pe intreg teritoriul tarii. Ferestrele si usile comercializate sunt realizate cu profile Rehau, Cortizo sau Alumil, feronerie Roto sau Kale si vitraje fabricate de societatea Sufli Glass. 
„Pe fondul obtinerii unei cresteri constante a cifrei de afaceri - care s-a situat in 2015 la 4,2 milioane de lei si s-a majorat si in 2016 - inclusiv pentru exercitiul financiar curent estimam obtinerea unei noi cresteri. In afara obiectivului de sporire a vanzarilor, pentru 2017 avem, de asemenea, in vedere sa derulam investitii in retehnologizare si sa ne extindem echipa de angajati”, a mai precizat Daniela Popa. 
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left