Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRIMER ELECTRO: Firma isi continua planurile de dezvoltare in 2011
PRIMER ELECTRO: Firma isi continua planurile de dezvoltare in 2011
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Iul 2011 12:30
Compania Primer Electro, din Targu Mures, este implicata preponderent in fabricarea de geam termoizolant – inclusiv modele speciale - (in proportie de 50% din livrari) si in activitati de prelucrare a sticlei, prestand servicii de fazetare, slefuire, gaurire, sablare, curbare si gravare. Directorul comercial al firmei detaliaza, in continuare, evolutia firmei din ultimul timp si pe cea a domeniului specific.
 
Onodi Lorant, director comercial al Primer Electro: "Capacitatea de prelucrare pe segmentul vitrajelor se situeaza la 8.000 mp/luna, in procesul de executie fiind utilizata preponderent sticla Saint-Gobain. Produsele noastre detin marcajul CE, livrandu-se la nivel national. Din observatiile proprii, am remarcat ca piata de profil s-a mentinut in 2010 la nivelul din 2009, insa pentru anul in curs este posibila o usoara crestere. De altfel, aceasta a fost si tendinta rezultatelor financiare proprii, care, in 2010, s-au mentinut la nivelul de 6,7 milioane de lei inregistrat in 2009. Pentru 2011 vizam o majorare de aproximativ 10% a veniturilor, in conditiile in care numarul de parteneri a sporit cu aproximativ 15% in raport cu anul trecut. In prezent, efectuam investitii in achizitia de utilaje, deschiderea de noi birouri de prezentare si am facut toate demersurile necesare sa mentinem preturile la produsele comercializate si sa ne implicam in realizarea de geamuri speciale".
 
SISECAM
2021-video-fer
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE