Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CALE SI SUPORTI DE CALE, disponibile in peste 100 de variante
CALE SI SUPORTI DE CALE, disponibile in peste 100 de variante
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 25 Oct 2017 11:05
Gama de accesorii de montaj (distantiere de sustinere si de pozitionare) din oferta companiei PM Technic Elements cuprinde peste 100 de modele si indeplineste, astfel, orice tip de solicitari, piesele respective fiind compatibile cu toate modelele de profile existente pe piata. Compania ofera solutii ce pot fi puse usor in practica de producatorii de tamplarie din PVC ce folosesc distantiere diferite la instalarea vitrajului in cercevea sau la integrarea tocului in zidarie.
 
Produsele sunt disponibile in doua categorii principale
 
Pentru a veni in intampinarea tuturor solicitarilor producatorilor de tamplarie din PVC, PM Technic Elements pune la dispozitia acestora distantiere realizate din polipropilena, material cunoscut in domeniu pentru proprietatile sale tehnice de antideformare, facand fata cu succes diferentelor mari de temperatura (de la +50 grade Celsius la –50 grade Celsius). Produsele oferite sunt disponibile in doua game principale.
Prima gama include distantierele de sustinere, care ajuta la fixarea geamului termoizolant in rama cercevelei, avand un rol semnificativ in distribuirea greutatii vitrajului in mod optim. Piesele respective sunt utilizate pentru ferestre din lemn, PVC si aluminiu si au un grad de transfer termic linear optim, ce contribuie la imbunatatirea confortului termic al incintelor, prin reducerea eventualelor punti termice formate perimetral, la marginile ferestrelor. Distantierele sunt realizate din polipropilena in diferite dimensiuni si nuante, cu grosimi cuprinse intre 1 mm – 6 mm si latimi intre 10 mm si 60 mm, in aceasta gama fiind disponibile 19 dimensiuni diferite.
Cea de-a doua categorie este alcatuita din distantiere de pozitionare, acestea fiind elementele care aliniaza in mod corect si sprijina vitrajul. Instalarea corecta a acestora presupune asezarea lor in asa fel incat sa nu blocheze drenarea corespunzatoare a apei provenite din condens. Responsabile de mentinerea geamului termoizolant pe pozitie, acestea asigura evitarea contactului cu rama cercevelei, prin anularea socului termic si au insertii longitudinale pentru asigurarea unui flux liber de apa provenita din condens prin zona inferioara (de drenare). De asemenea, acestea sunt prevazute cu o banda speciala, care le fixeaza permanent in profilul ferestrei si au limitatoare laterale pentru a impiedica alunecarea calelor, reducand, astfel, necesitatea utilizarii siliconului in timpul operatiunilor de vitrare. Toate accesoriile de montaj (calele si suportii de cale) de la PM Technic Elements sunt disponibile in stoc si pot fi livrate oriunde in tara, in termen de 24 de ore de la solicitare. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com 
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left