Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Dynamic Selling Group: Clasa premium A pentru profilele PVC seria SOLID 500
Dynamic Selling Group: Clasa premium A pentru profilele PVC seria SOLID 500
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 17 Mai 2019 06:10
Seria Solid 500, aflatain portofoliul companiei Dynamic Selling Group, include profile din PVC din clasa A, reciclabile 100% si cu aditivi fara plumb, ce provin de la cei mai importanti producatori din domeniu - Chemson (Austria), Baerlocker (Germania), Tronox si Dow Chemical (SUA). In procesul de extrudare a reperelor seriei Solid 500, controlul calitatii se realizeaza permanent si toate materiile prime sunt testate in detaliu, potrivit standardelor europene in vigoare.
Caracteristicile tehnice incadreaza profilele din gama Solid 500 in categoria premium
Profilele PVC din seria Solid 500 au cinci camere de izolare si o adancime constructiva de 60 mm. Acestea se remarca printr-un design exterior deosebit, cu suprafete poligonale si muchii rotunjite, precum si prin faptul ca sunt prevazute cu armaturi de rigidizare din otel zincat, bine dimensionate, ce le confera o rigiditate superioara, precum si rezistenta la solicitarile externe, pentru a face fata oricaror cerinte specifice. Profilele Solid 500 sunt prevazute, de asemenea, cu garnituri din EPDM sau termosudabile in nuante de gri sau negru, au falt pentru feronerie (cu pozitia axei la 13 mm), clipsuri pentru fixarea profilelor auxiliare si pentru un montaj facil si un sistem de canale executate in ramasi cercevea (pentru un drenaj controlat al apei si ventilarea camerelor de izolare). De asemenea, acestea au baghete de fixare a sticlei in doua variante - rotunde sau poligonale -, asigurand posibilitatea montarii geamului termoizolant cu o grosime de pana la 34 mm. La exterior, profilele din seria Solid 500 sunt laminate cu folii decorative de inalta calitate si performanta, prin intermediul tehnologiei de tip „cool colours”, ce contribuie la diminuarea efectelor negative ale radiatiilor UV.
Una dintre principalele performante specifice profilelor din aceasta serie este reprezentata de coeficientul de transfer termic, ce atinge valoarea de 1,51 W/mpK si care le incadreazain clasa premium. Ferestrele realizate cu profile din seria Solid 500 au obtinut clasificarea B-s2,d0, in raport cu reactia la foc, in urma testelor efectuate de catre o institutie certificata din Bulgaria, respectiv Center for Testing and European Certification. In acelasi timp, ferestrele realizate cu profile din gama Solid 500, au obtinut rezultate deosebite in urma incercarilor realizate in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC, organism notificat de Comisia Europeana de la Bruxelles. Astfel, produsul s-a incadrat in clasa 4 de permeabilitate la aer, in clasa 9A de etanseitate la apasi in clasa C3 de rezistenta la incarcare din vant. Toate profilele din seria Solid 500 sunt conforme cu standardul de produs EN 12608:2016. Informatii suplimentare, la www.dynamic-sg.ro 
 
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left