Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PREMIDOOR 88, sisteme culisante cu ridicare pentru usi de mare gabarit
PREMIDOOR 88, sisteme culisante cu ridicare pentru usi de mare gabarit
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Oct 2019 06:59
Sistemele PremiDoor 88, din gama Kommerling, beneficiaza de un design complet nou, oferind un aspect deosebit usilor de mari dimensiuni, cu actionare liftant-glisanta. Profilele din aceasta serie asigura valori maxime ale parametrilor de performanta, precum si o eficienta energetica optima pentru ansambluri cu o inaltime de pana la 2.900 mm. De aceea, produsul este recomandat pentru executia usilor ce echipeaza casele pasive, coeficientul de transfer termic la nivelul acestora atingand valoarea de 0,8 W/mpK. Pentru a indeplini exigentele curente care combina cerintele de aport mare al luminii naturale si implicit marirea zonelor vitrate cu restrictiile in ceea ce priveste consumul energetic, seria PremiDoor 88 include profile cu o adancime constructiva mare, caracterizate printr-o stabilitate statica net imbunatatita si prin capacitatea de a incorpora un geam termo­izolant cu o grosime de pana la 56 mm. Din punct de vedere estetic, pentru a veni in intampinarea ideilor arhitecturale moderne, sistemele ofera posibilitatea de placare cu aluminiu, ceea ce asigura variante coloristice nelimitate, rezultate prin anodizare sau vopsire in camp electrostatic. De asemenea, cei care opteaza pentru infoliere, au la dispozitie 88 de nuante in care pot fi finisate usile PremiDoor 88.
 
Profilele respecta in totalitate principiile conceptului Greenline
Fisa tehnica a produsului indica pentru aceste sisteme adancimi constructive de baza pentru rama si prag de 207 mm, iar pentru cercevea de 88 mm. Valoarea coeficientului de transfer termic la nivelul profilului se plaseaza la 1,2 W/mpK - 1,3 W/mpK. Astfel, prin folosirea unui pachet vitrat triplustratificat valoarea transmitantei termice a usii poate atinge 0,8 W/mpK. Pentru zona de prag, Profine propune o solutie speciala, constand in sistemul special WPC, care a fost dezvoltat pentru a oferi o minimizare a transferului de caldura dintre interior si exterior. Gratie unei geometrii echilibrate si a materialelor de inalta calitate folosite la fabricarea profilelor, usile executate cu sisteme PremiDoor 88 sunt extrem de fiabile si beneficiaza de o manevrare facila. In ceea ce priveste izolarea, cele trei planuri de etanseizare prezente in structura produsului asigura o protectie optima impotriva vantului si ploii, garantand, de asemenea, un nivel ridicat de fonoizolare. Produsul respecta in totalitate principiile conceptului Greenline, promovat de Profine, care urmareste imbunatatirea caracteristicilor de sustenabilitate prin asigurarea sporirii eficientei energetice, limitarea poluarii prin folosirea unor stabilizatori fara plumb si implementarea unor masuri de reciclare inteligenta.
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left