Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO NX: Praguri de inalta accesibilitate pentru usi de balcon
ROTO NX: Praguri de inalta accesibilitate pentru usi de balcon
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 02 Apr 2019 06:08
Programul Roto NX se adapteaza in mod flexibil la trendul actual ce presupune dezvoltarea de imobile cu accesibilitate maxima, din punct de vedere al ansamblurilor de tamplarie termoizolanta aceasta insemnand inclusiv utilizarea pragurilor de trecere cu inaltime vizibila foarte scazuta. Actualmente, cererea pe segmentul respectiv s-a extins de la spitale si aziluri de batrani la imobile rezidentiale, indiferent daca este vorba despre constructii noi sau modernizari, unde astfel de accesorizari vizeaza, in special, usile de balcon si de terase. In acest context, expertii de la Roto s-au adaptat rapid si au dezvoltat in cadrul noului program Roto NX solutii flexibile si sigure in acelasi timp, oferindu-le partenerilor specializati in productia de profile din PVC o serie de praguri adaptate si atent testate. Pe termen mediu, portofoliul de sisteme va fi completat si cu repere pentru ansamblurile din lemn.
 
Certificare IFT pentru 20.000 de cicluri de inchidere-deschidere
Sistemul Roto NX cu bariera de mica inaltime permite ca usa sa poata fi blocata atunci cand manerul se afla in pozitia „inchis”, cu ajutorul unui carlig de tip „gheara”. Pentru asigurarea unui nivel de protectie antiefractie din clasa RC2 este suficienta instalarea perimetrala a numai opt blocatori cu cap-ciuperca, in cazul unei cercevele cu greutate de pana la 130 kg. Mai multa flexibilitate este asigurata utilizatorilor prin instalarea balamalei laterale de tip P, ce are o capacitate de sustinere a unor ansambluri de 150 kg. De asemenea, gratie noii feronerii de colt se asigura o functionare optima a ansamblului in zona de proximitate cu pragul. Mai mult, datorita independentei de tipul pardoselii, este posibila constructia unei ferestre duble de tip francez, cu stulp in zona mediana. Tot tehnologia dezvoltata de Roto in planul feroneriei asigura posibilitatea crearii unor ansambluri de tamplarie cu o latime vizibila foarte mica a ramei. Un avantaj calitativ net este dat de rezistenta deosebita la coroziune, oferita de noul sistem de protectie a suprafetelor Roto Sil Level 6. In ceea ce priveste carligul de inchidere de tip „gheara”, acesta are o latime care il face compatibil cu profilele uzuale din punct de vedere al latimii nutului pentru feronerie (Euro-groove). Sistemul beneficiaza de certificarea IFT (QM 328), fiind incadrat in clasa H3, corespunzand la 20.000 de cicluri operationale de inchidere-deschidere.
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
RT
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza