Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SALAMANDER: Seria bluEvolution 92 include profile 100% reciclabile
SALAMANDER: Seria bluEvolution 92 include profile 100% reciclabile
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 15 Mai 2019 07:10
Seria de profile din PVC bluEvolution 92, fabricatain Germania de compania Salamander Industrie si distribuitain Romania de Mediapress, este rezultatul unor tehnologii avansate de productie ce reunesc designul modern cu functionalitatea, pentru a crea o noua generatie de ferestre din categoria premium.
Profile eficiente energetic, disponibile intr-o paleta extinsa de culori
Seria bluEvolution 92 are o structura optimizata ce include sase camere si o adancime constructiva de 92 mm, ambele asigurandu-i o termoizolare remarcabilasi un nivel optim de eficienta energetica. Etansarea se face prin trei garnituri de etansare instalate inca din faza de productie, in timp ce vitrarea se poate efectua cu toate tipurile de geamuri termoizolante antifonice si anti­efractie uzuale din comert, cu o grosime de pana la 60 mm.
Profilele din gama bluEvolution 92 pot fi utilizate pentru ferestre batante, oscilante, oscilo­­batante, precum si pentru usi de intrare principalasi secundara, pliante sau glisant-oscilante. Acestea sunt disponibile in trei variante, respectiv cu suprafata decalata, in varianta rotunjita sau cu invelis de aluminiu.
Totodata, o serie de performante speciale le fac sa se remarce pe piata de profil, in randul produselor similare. Astfel, profilele permit atingerea unei valori Uf = 0,94 W/mpK in ceea ce priveste coeficientul de transfer termic (potrivit DIN EN 12412-2/10077-2) si se incadreazain clasa 4 in ceea ce priveste permeabilitatea la aer (potrivit DIN EN 12207), in clasa 9A in ceea ce priveste etanseitatea la ploaie torentiala (conform DIN EN 12208) si in clasa C4/B4 din punct de vedere al rezistentei la incarcare din vant (potrivit DIN EN 12210). De asemenea, profilele din seria bluEvolution 92 se incadreazain clasa 1 din punct de vedere al fortei de operare (potrivit DIN EN 13115/12247), in clasa 4 din perspectiva solicitarii mecanice (DIN EN 13115), detin calificativul RC 2 din punct de vedere al protectiei antiefractie si se incadreaza pana la clasa 5 din punct de vedere al protectiei fonice.
Reperele din gama bluEvolution 92 sunt disponibile in varianta standard de alb Salamander, care este omogenasi dispersatain toata profunzimea materialului si care ofera, in acelasi timp, protectie durabila la nivelul suprafetelor. La cerere, corpul de baza este disponibil in nuante de crem, maro si caramel, cu folie (peste 40 de folii decor standard, dar si modele la cerere), precum si cu invelisuri de aluminiu, disponibile in peste 500 de nuante.
Seria bluEvolution 92 face parte din categoria tehnologiilor viitorului din portofoliul Salamander, datorita latimii vizibile reduse (de numai 118 mm), incidentei crescute a luminii si recuperarii energiei solare, precum si sustenabilitatii sale, materialul plastic din care sunt realizate profilele fiind 100% reciclabil si ecologic. Informatii suplimentare, la www.profilepvc.ro si www.sip-windows.com 
 
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK