Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SALAMANDER: Seria de profile PVC Streamline AD combina designul si confortul
SALAMANDER: Seria de profile PVC Streamline AD combina designul si confortul
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 23 Sep 2019 07:00
Seria de profile din PVC Streamline AD, marca Salamander, aflatain portofoliul distribuitorului Mediapress, se distinge nu doar prin designul deosebit de elegant, ci si prin consumul de energie redus si plusul de confort pe care il asigura.
Protectie termica/fonica optimasi un grad superior de siguranta
In cadrul seriei Streamline AD sunt incluse profile cu 5 sau 7 camere de izolare, adancime constructiva de 76 mm si doua planuri de etansare, garniturile fiind deja instalate din fabrica. Latimile vizibile pentru combinatia dintre cercevea si toc se incadreazaintre 107 mm si 212 mm, iar aceste profile pot fi personalizate cu toate tipurile uzuale de geamuri termoizolante antifonice si antiefractie disponibile pe piata. Grosimea vitrajelor trebuie sa fie de pana la 48 mm, in timp ce lipirea cu banda adeziva trebuie sa se faca pana la 50 mm. Sistemul este disponibil in mai multe variante din punct de vedere al structurii, respectiv cu suprafata decalata, semidecalata, rotunjita, cu invelis de aluminiu, precum si cameral rotunjitasi cameral cu suprafata decalata (in cazul profilelor cu sapte camere). Profilele din cadrul gamei au o protectie durabila a suprafetelor si sunt disponibile in varianta standard, in nuante de alb omogen, in toata profunzimea. De asemenea, corpul de baza este disponibil in nuante de antracit, crem, maro si caramel, iar tot in varianta de baza, sunt disponibile peste 40 de folii decor. La cerere, producatorul comercializeaza folii decor speciale, precum si invelisuri de aluminiu in peste 500 de culori.
Profilele Streamline AD sunt realizate din material plastic pur, de calitate superioara, ce poate fi reciclat si utilizat ca materie prima secundara la fabricarea de noi repere. Astfel, pe langa o calitate constanta a produselor oferite, Salamander asigurain cadrul procesului de productie un ciclu inchis al fluxului materialelor.
Coeficientul de transfer termic al profilelor Streamline AD atinge valoarea Uf = 1,1 W/mpK - potrivit standardului DIN EN 12412-2/10077-2 -, acestea incadrandu-se pana la clasa 4 din punct de vedere al permeabilitatii aerului (conform DIN EN 12207), pana la clasa 9A din perspectiva etanseitatii la ploaia torentiala (DIN EN 12208) si pana la clasa C4/B4 in ceea ce priveste rezistenta la incarcare din vant (DIN EN 12210). Profilele asigura o protectie fonica optima (pana la clasa 5, conform DIN EN 4109) si se incadreazain clasa 1 din punct de vedere al fortelor de operare (potrivit DIN EN 13115/12247), in clasa 4 din perspectiva solicitarii mecanice (DIN EN 13115) si ating nivelul RC 2 in ceea ce priveste protectia antiefractie (DIN EN 1627).
In cadrul seriei Streamline AD sunt disponibile, de asemenea, profile intr-o gama extinsa de geometrii. Informatii suplimentare, la www.profilepvc.ro si www.sip-windows.com 
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE