Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SCHÜCO FWS 60 CV, profile de ferestre cu cercevea integrata in toc
SCHÜCO FWS 60 CV, profile de ferestre cu cercevea integrata in toc
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 15 Mar 2018 07:30
Sistemele Schüco FWS 60 CV sunt destinate, in principal, executiei benzilor de ferestre, integrate in fatade cu aspect de perete cortina. Caracteristica esentiala a acestei solutii constructive este constituita de faptul ca latimea vizibila totala este de numai 60 mm, fiind aceeasi indiferent daca este vorba despre elemente mobile sau campuri fixe. Cerceveaua ansamblurilor realizate cu astfel de profile este complet disimulata in toc, ceea ce ii confera un avantaj estetic major si contribuie la obtinerea unei imagini uniforme a fatadei. Izolarea termica a reperelor din aceasta serie se plaseaza la nivelul de 1,5 W/mpK, la variantele HI (high insulation), daca se ia in considerare inclusiv influenta suruburilor. Pentru o structura tipica de fatada cortina cu dimensiuni de 1.200 mm x 2.500 mm, transmisivitatea poate atinge 0,84 W/mpK, in cazul echiparii cu un panou vitrat avand Ug de 0,7 W/mpK. Sistemul este disponibil in doua variante din punct de vedere al adancimii constructive (65 mm, respectiv 85 mm), in functie de cerintele statice aferente fiecarui proiect.
 
Grad ridicat de protectie antiefractie si izolare fonica de 45 dB
Dimensiunile maxime ale vitrajului ce poate echipa ferestrele sunt de 1.300 mm x 3.000 mm, grosimea faltului de geam termoizolant fiind de cel mult 50 mm. Profilele permit executia de tamplarie cu deschidere batanta sau oscilo-batanta, iar greutatea cercevelei nu trebuie sa depaseasca 160 kg. In ceea ce priveste sistemele recomandate de feronerie, acestea sunt Schüco AvanTec SimplySmart (ce asigura o incadrare in clasa RC2 din punct de vedere al rezistentei antiefractie) si actionarea electrica Schüco SimplySmart TipTronic. Feroneria este complet integrata in profil si permite constructia unor ferestre de mare gabarit, echipate cu geam termoizolant triplustratificat. Protectia la cadere este certificata in conformitate cu standardul TRAV/DIN 18008. Seria Schüco FWS 60 CV se diferentiaza de variantele alternative disponibile pe piata, ce prezinta o latime vizibila a profilelor de 120 mm - 130 mm, prin limitarea la jumatate a dimensiunii respective, fiind practic primul produs ce permite constructia benzilor de ferestre la un astfel de nivel tehnic. Aplicatiile sunt multiple si includ ferestre, usi de balcon (de tip francez) cu posibilitatea inserarii de panouri fixe sub sau deasupra ochiului mobil. Profilele sunt livrate cu finisaj din aluminiu natur, ce permite acoperirea in camp electrostatic intr-o gama extinsa de culori RAL. Izolarea fonica este cuprinsa intre 38 dB si 45 dB, in functie de caracteristicile constructive si dimensionale ale ansamblurilor realizate cu acest tip de sisteme. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
ghid_montaj
COVID-19
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK