Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ASSA ABLOY: Doar 10% din usi sunt gestionate prin sisteme de control al accesului
ASSA ABLOY: Doar 10% din usi sunt gestionate prin sisteme de control al accesului
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Iun 2017 12:50
In domeniul solutiilor de inchidere inteligente, concernul Assa Abloy este unul dintre cei mai importanti furnizori globali, ale carui produse se disting, in principal, prin inovatie. „Ne axam pe promovarea unor produse inovatoare, intrucat incercam sa imbunatatim viata clientilor nostri prin crearea unor game care asigura un confort deosebit si securitate bunurilor si persoanelor. De altfel, preocuparile pentru crearea de solutii unice, ne-au adus, in 2016, recunoasterea internationala permitandu-ne sa ne clasam pe locul 90 in topul international al celor mai inovative companii, alcatuit de Forbes. Ne-am propus ca, anul acesta, sa insistam cat mai mult in promovarea acestor sisteme in randul beneficiarilor romani carora dorim sa le prezentam avantajele celor doua game din portofoliul propriu pe acest segment de activitate - Aperio si SMARTair. Rezultatele unui studiu pe care l-am realizat pe plan international releva faptul ca, in prezent, in medie, doar 10% dintre usile cladirilor sunt gestionate prin sistemele de control al accesului, iar cel mai numar dintre acestea sunt actionate cu chei care trebuie inlocuite sau se pierd, ceea ce implica riscuri reale de securitate”, au precizat reprezentantii Assa Abloy Romania, subsidiara autohtona a grupului.
Reprezentanta din Romania a Assa Abloy a inregistrat, in ultimul timp, o evolutie in crestere, de la incasari de 156,1 milioane de lei in 2015 fiind atinse vanzari de 164,8 milioane de lei anul trecut. De asemenea, numarul de angajati a crescut de la 550 in 2015, pana la 566 in 2016. Informatii suplimentare, la www.assaabloy.ro 
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza