Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Cifra de afaceri de 15 milioane de lei, preconizata pentru acest an
BITT-BAU: Cifra de afaceri de 15 milioane de lei, preconizata pentru acest an
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 26 Nov 2014 16:06
Furnizorul de sisteme pentru personalizarea tamplariei termoizolante Bitt-Bau a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri in valoare de 11 milioane de lei, iar pana la finele exercitiului financiar curent estimeaza obtinerea unor incasari in valoare de 15 milioane de lei, in crestere cu 15% raportat la 2013. Pentru anul viitor este vizata o noua majorare, dar si continuarea proiectelor de investitii initiate anul acesta, care au constat in dezvoltarea logisticii si extinderea gamei sortimentale si au necesitat alocarea unor fonduri cu o valoare de 0,5 milioane de lei.
 
Mihai Mitrea, director comercial al Bitt-Bau: „Comercializam marci de top din domeniu, precum Roto, Hoppe, Euro-Elzett, Gutmann, Kaba-Elzett sau Cemom, in zonele din centrul si vestul tarii, cererile vizand preponderent feroneria Roto. Dintre sistemele comericalizate, conduc detasat cele pentru ferestre si usi din categoria medie, o crestere importanta fiind inregistrata, in acelasi timp, inclusiv pentru produsele de top. Comparativ cu 2013, cand pe segmentul mediu am vandut aproximativ 82.000 de seturi, in primele noua luni din 2014 la echiparile pentru ferestre am livrat aproximativ 76.000 de seturi, iar pana la finele anului in curs estimam o crestere totala de 20% raportat la situatia din 2013. Actualul exercitiu financiar ce se aproprie de final a fost marcat de o reorientare a fabricantilorilor de tamplarie spre optimizarea productiei si spre pietele externe, precum si de o evolutie optima a segmentului premium, datorata trendului ascendent al investitiilor rezidentiale. Totusi, daca in 2013 valoarea pietei de tamplarie a atins aproximativ 40 de milioane de euro, in 2014 acest nivel va scadea din cauza lipsei investitiilor statului in infrastructura, dar si ca urmare a faptului ca sporirea exportului nu a reusit sa compenseze aceasta problema. Pentru 2015 estimam o usoara dezvoltare a pietei de tamplarie, care consideram ca va fi sustinuta in cea mai mare masura de operatiunile pe pietele externe, in care Romania devine un exportator tot mai competitiv, datorita investitiilor in capacitati de productie tot mai performante”.      
 
athena_370px
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE