Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Domeniul feroneriei se stabilizeaza anul acesta
BITT-BAU: Domeniul feroneriei se stabilizeaza anul acesta
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 24 Iun 2015 11:07
Furnizorul de sisteme pentru executia tamplariei termoizolante Bitt-Bau a comercializat in 2014 aproximativ 100.000 de seturi de feronerie, in crestere cu 20% in raport cu nivelul de  82.000 de seturi livrate in 2013, dintre acestea predominand comenzile pentru produse destinate deopotriva usilor si ferestrelor din categoria medie, o crestere semnificativa fiind inregistrata si pentru sortimentele de top si solutiile speciale. In principal, sunt comercializate sisteme pentru ferestre (cu o pondere de 50% din total), pentru usi (40%), precum si lacrimare, glafuri si praguri Gutmann. Pe segmentul principal de activitate, in cadrul ofertei generale a firmei, se regasesc feronerie Roto, manere Hoppe, sisteme tip "broasca" Euro-Elzett, solutii speciale Securidev, cilindri Kaba si balamale Cemom.
 
Mihai Mitrea, director comercial al Bitt-Bau: "Recent, am inceput sa promovam solutiile Roto pentru usi culisante, armonice tip Patio si de inalta siguranta, segment in cadrul caruia ne asteptam la o crestere semnificativa a vanzarilor. De asemenea, anul acesta intentionam sa ne diversificam oferta, in special in domeniul echiparilor de feronerie pentru ferestrele din PVC si lemn din categoria medie. De asemenea, dorim sa continuam investitiile demarate anul trecut in dezvoltarea logisticii, intrucat, in principal, asiguram transportul marfurilor la clienti cu autoutilitarele proprii, de la cele sase depozite pe care le detinem, acestea fiind completate ocazional cu livrari prin servicii de curierat rapid. Totodata, avem in desfasurare un proiect de initiere a acordarii unor servicii de consultanta tehnica. Ca urmare a aplicarii tuturor acestor masuri de dezvoltare, pentru anul in curs estimam obtinerea unei cresteri de 3% sau de 4% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de 15,4 milioane de lei inregistrat in 2014 (+7% fata de 2013). De asemenea, pentru 2016, estimam mentinerea acestui trend ascendent, prin continuarea dezvoltarii portofoliului de produse. In ceea ce priveste evolutia pietei de profil, daca in 2014 aceasta a inregistrat un regres de 5%, iar in 2015 - conform statisticilor si analizelor proprii - va incepe o stabilizare a vanzarilor de feronerie, de-abia pentru 2016 ne asteptam la o usoara crestere. Totodata, in continuare, sectorul de constructii se situeaza la un nivel mediu, din cauza lipsei investitiilor guvernamentale si a ritmului scazut din zona rezidentiala, fapt ce afecteaza implicit si segmentul producatorilor de tamplarie".  
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE